NY ADRESS - SNART !

2009-09-29 @ 19:10:26
Bloggen ska snart flyttas till paower.com sidan är inte uppbyggd än eller bara jag kan gå in till hemsidan för min blogg ska flyttas .. , alltså mitt domännamn ska ändras helt! Från ccamiila.blogg.se till camila.se! Vill flytta bloggen dit för att orkar inte med blogg.se, och så kommer jag ofc tjäna mer pengar! Men iaf skriver när bloggen kommer flyttas, men det blir om ett par dagar iaf ( om inget går fel ) .

okej övedriv mer ..

2009-09-29 @ 16:40:08
okejokej jag skriver detta efter ett par minuter so what?! .. Iaf jag är fett arg på '' hubba bubba '', är helt seriöst helt arg på att hon skrev om det inlägget när jag sa till henne att inte göra det! Och nej jag kommer inte förlåta dig igen?! Är så jävla pissed off på dig, kan fan ta och berätta ditt riktiga namn nu?! Men nej, jag sjunker inte så lågt lilla gumman! Dra åt helvete tack, och snacka inte med mig mer! Ska byta mitt lösenord nu på blogg.se, pågrund av fkn dig okkej?! Du kan gå gömma dig jävla bitch * Är skitarg nu föfan, menar allvar också! Du är helt allvar sjuk i huvvet, gå och dra åt helvete jävla .... Kommentera inte min blogg igen, och snacka inte med mig!
________________________________________________________________________________________________

Edit: skit i inlägget, är nteh arg längre haha ;)

GÄSTBLOGG - hubba bubba is in da house!?

2009-09-29 @ 16:32:48

tjeniis dude xD Haha skojja bbah ;D It's me, hubba bubba! Camila är arg på mig, eller var arg! Men hon var bara arg i 1 sek hahahahah, apaa!=) För det jag skrev förut när jag gästblogga, hela sanningen om henne! Men iaf nu så är inlägget raderat, fast den var raderad samma dag också hahaha .. Men eftersom det är många som har frågat om vad jag skrev så ska jag bara kopiera texten jag skrev förra gången den är sparad här i bloggen! Men camila vet nteh om deh, ooojjjjdahh :O Whateverr .. Hon kommer ändå förlåta mig, eller jag vet faktist inte! Men här är inlägget : tro mig hon kmr radera den när hon ser detta sen så kmr hon skriva ett inlägget, seeen så kmr hon bli skitarg på mig, och sedan så kmr hon förlåta mig, haha diin biiiitch !=)
whateverr här är inlägget :


Så där var inlägget, men tro mig om en minut eller så, kommer camila skriva ett inlägg! Hahha iaf puss & hejddåå, gästbloggar om ett par dagar!



UPPDATE ; delar av inlägget är raderat / hubba bubba

sälen 10

2009-09-28 @ 21:36:23

har fett tråkigt, helt seriöst .. =) Men iaf har tänkt berätta en sak, idag så betala jag den skidresan som vi ska åka me 8orna! Alltså åttorna i min skola ska åka till sälen i Mars, men det är fan 100 år kvar! Aja whateverr .. Vi ska sova över där på sälen i egna stugor i 4 dagar! Vi skall åka dit med en feeeeeeet buss, och det tar runt 6 timmar o åka dit?! Ja, jag vet skitlångt! Iaf att åka dit kostar 1000 kr, asso vi eleverna betalar ett tusen för oss själva! Och så ska man köpa eget mat, som kommer också kosta runt 700 kr?! Iaf det är 6 månader kvar, fattar inte varför man betalar nu;s Lixom det är 2010 vi ska åka, sheet! Omg man kan inte säga 010, man måste skriva 10 inte 09 eller så .. Skitkonstigt! Whateverr .. Kommer dö i skidbacken, kan inget skit om skidor o snö & hur man åker! Haha .. =) Men jag ska lära mig, kommer åka skitbra ofc hahahaha .. =) Whateverr .. Later!


OSTBÅGAR

2009-09-28 @ 18:52:45
ooh, min mage är full haha .. =) Har ätit fullt med ostbågar, skitgott! You like it!

skit

2009-09-28 @ 17:00:08

gumman, du liknar min röv okej?!
Du går runt och leker '' rik '',  men snälla vafan är det för mobil du har då?!
Hörrdu ta och skärp dig förfan, du är inget annat än rent skit!
Hoppas du förstår det, pusshej ..
What goes around comes around bitch ;@


Plugg, prov & skit .

2009-09-28 @ 16:52:12
asso jag har fett tråkigt, vet inte varför jag skriver ens .. =) Men nu så har jag bestämmt mig, jag ska skriva när jag vill! Alltså då & då! Men jag är tillbaka med bra uppdatering, massor med bilder oså .. nästa vecka! På måndag! Bra va?! Aja .. Men jag ska bloggar när jag känner för det men jag är tillbaka med bloggen om 1 vecka .. Hoppas ni förstår sötnosar?! Eller nej, vadå sötnosar, tro mig alla ni liknar min röv! Haha .. =)

Har pluggat typ i 1 timme nu, med engelska, so, tyska och massa skit .. Har prov på onsdag, så jag måste plugga massor! Men provet är engelska, vilket är skitlätt! Jag får alltid mvg eller vg lätt! Så jag behöver inte plugga så mkt, suuckers! AJa whateverr .. Ska dra och spamma dessies blogg, för att hon lilla h*ran ska bli irriterad! Så jävla ful, seriöst hon liknar fan ett monster! Jag dööör! Vänta .. kolla på detta?!

skola nu

2009-09-28 @ 08:19:32
nu drar jag till skolan, men jag måste fixa mig lite innan haha .. =) Men som sagt bloggpausen pågår ff,  hörs §

BLOGGPAUS PÅGÅR FF ;>

2009-09-27 @ 18:34:39

hej igen, haha .. =) Hade tråkigt så bloggade bara, men bloggpausen pågår ff! Detta är bara ett undantag! Kommer att blogga då & då, när jag känner för det! Iaf det var länge sen jag visa shopping oså .. Så nu så ska jag visa vad jag köpte idag, bara jeansleggings haha .. =) Och så ska jag visa bild på den koftan som jag ville köpa! Aja whateverr .. Men jag kommer blogga imorgon bitti för jag har sovmorgon tills kl 9! Men imorrn så är det sista inlägget, bloggar bara då & då som sagt .. Aja!? Är back on track här i bloggen om ett par veckor, typ 1 - 2?!

Koftan som jag ville köpa, skitsnygg faktist! Vill ha den ..
Bild lånad från hejpaulinas.blogg.se

Jeanslegginsen som jag köpte idag, skitsnygga är dom ..
Fast dom är snyggare i verkligheten!


OTUUURSDAGGGG

2009-09-27 @ 14:36:12
hemma nu, från stan! Jag hitta inte koftan som jag leta efter för den var slut! Ja, det var otur då! Får la ge upp, men den var ändå inte så snygg! Om man tar på sig koftan så liknar det bajs därbak, asso typ det hänger oså .. Men den var skitsnygg annars, pröva sån äckliga orangaktig färg för svart o grå fanns inte, jag pröva storlek s och den var ff för stor! Shet vafan varför så stora?! Iaf jag köpte ett par jeansleggings från ginatricot, skitsnygga! Ska dra och äta nu, vi hörs senare .. eller nej, jag har funderat över att ta en bloggpaus sens igår! Fast jag hann aldrig skriva det här i bloggen, men iaf jag tar en bloggpaus! Så hörs vi när vi hörs haha ..

stan igen

2009-09-27 @ 10:03:18
godmorgon, vaknade runt 8! Skittidigt jag vet :O Men jag vaknar alltid tidigt, varje dag! Okej, idag så ska jag till stan igen! För jag måste köpa ngt, det var juh lixom 100 år sen jag shoppa?! Eller njaa .. Jag köpte ett par skor förra veckan, men nej det räknas inte! Jag måste köpa nåt, och idag så ska jag köpa min kofta som jag är ute efter! Kollade på båda ginatricot i nordstan, eller en ligger i nordstan och den andra i arkaden! Men iaf jag vill verkligen ha den koftan, ska antigen köpa färgen svart eller grå, vad tycker ni?! Aja .. Iaf i dom två ginatricot affärerna jag var i så fanns bara storlek M & L & XL som jag sa igår, lixom fan vad stora storlekar! Jag tror inte att S kommer passa mig eftersom dessa koftor är skitstora så jag får väl pröva storlek XS! Fyfan vad arg jag kommer bli om dom inte har min storlek, eller om dom är ens slut! Kommer skrika ihjäl mig i affären .. Haha .. =) Men idag så ska jag till en ginatricot butik som ligger i kungsgatan, hoppas bara dom finns kvar där! Aja whateverr .. Ska också se om jag kommer köpa ngt annat, eftersom jag har bombat med pengar! Men jag åker in till stan runt halv 12, ja, jag vet att det är tidigt! Men jag orkar inte gå så sent, vill bara får detta over with! Kanske så bloggar jag innan jag drar, men är inte säker! Om jag inte bloggar så hörs vi runt 2 ?! Pusshej

BAAJS!

2009-09-26 @ 20:34:25

waah, skulle bloggat förlänge sedan .. ?! Men orkade inte haha .. =) Aja .. Sa juh att jag inte hade blogglust så .. Iaf idag så var jag i stan, och gissa vad jag köpte?! INGENTING! Ja, jag vet! Seriöst blev skitarg, först så skulle jag köpa nivet den där jackan som jag visa här i bloggen, jag pröva den & gissa vad .. ? Den var skitful, asså fyfan den var typ som en regnjacka uusch! Sen så vill jag köpa en stickad kofta från gina, och gissa vad .. ? Min storlek fanns inte, det  var bara storlek M & XL oså .. Vafan lixom inga feta shoppar i gina, ni är inte välkommna! Asså ska aldrig dra dit till stan, jävla skit ..


hemma nu

2009-09-26 @ 18:00:58

äntligen hemma, seriöst hur länge var jag i stan?! Skitlänge vafan haha .. =)  Aja whateverr .. Jag måste äta min mat nu, pizza muums! Men iaf jag ska äta den sen så ska jag skriva skitmkt här i bloggen jag lovar, hörs snart!

PS. Pizzan är i ugnen, min kock gör den åt mig! Goaste maten för hon .. hörs strax <3


..

2009-09-26 @ 11:58:51

Ändrade planer! Åker in till stan runt halv ett! hörs runt 4.. =)


vart är bakgrunden .. ?

2009-09-26 @ 10:31:08

vart fan är min bloggbakgrund?! Den är hel vit, och den ska inte vara så! Ebba kontakta mig såfort du ser detta, vi måste snacka ..


ingen blogglust

2009-09-26 @ 10:29:47
Godmorgon .. ?! har varit vaken ett tag nu! Aja whateverr .. Har verkligen ingen blogglust idag, eller njaa .. dom senaste dagarna som kommer då .. =) Orkar bara inte! Iaf skriver kanske senare idag! Idag så skall jag in till stan med min syster, ska köpa den där jackan som jag snackade om för ett par dagar sen! Och så ska jag köpa en svart kofta, eller ett par halv / lite slitna jeans haha .. =) Vill faktist köpa dom 3 st men har inte tillräckligt med pengar .. Asså tänk er, camila theone&only är typ fattig?! So sad! Men ska iaf köpa min underbara jacka, hoppas bara den är skitsnygg som den ser ut från datan! Och den måste fan passa, vill inte ha ngt skit som ba typ hänger på mig!? ..
 
Men får inte mina bloggpengar, av vissa anledningar .. Och denna gången så skulle jag få 10000, jag som bara brukar få typ 5 tusen!? Jag ska få mina pengar, lixom seriöst det är mina! Inte någon annans! Ska inte & vill inte betala skatt, alltså mina classy pengar kommer gå till någon fet svenne idiot som bara ligger hemma och sover! Seriöst, hörrni denna månaden så ska ni inte få mina pengar got that?! Aja whateverr .. Jag åker in till stan runt 11?! Men vi hörs när jag kommer hem, och denna gången så ska det bli shopping! CAMILA IS ON!

Mer uppdate imorrn ..

2009-09-25 @ 20:08:08

mer uppdatering kmr ..

2009-09-25 @ 16:36:56

Mer uppdatering kommer senare, jag hinner verkligen inte skriva nu! Måste dra, men vi hörs ikv!


STINALEE

2009-09-25 @ 16:14:50
Ett stort grattis till stinalee & hennes underbart söta bebis mayia! Ja, jag vet att jag är efter men ändå!? Grattis<3

Håltimme

2009-09-25 @ 11:30:09
Hahah, omg jag är försenad till skolan?! Nej skojar bara .. =) Har typ 2 timmars håltimma, men jag drar iaf snart! Har bara 1 lektion kvar, den sista skall jag ej gå till av vissa anledningar! Aja .. Äter mitt goda polly nu muuumms! Iaf nu så ska jag byta mina kläder o sen dra ut! Så vi hörs runt 2?!

godnatt

2009-09-24 @ 22:11:25
nu så ska jag sova, är ganska trött! Vi hörs imorrn efter skolan, godnatt<3

Vilka bloggar läser jag .. ?

2009-09-24 @ 19:05:32
Jag läser ganska många bloggar, ibland så kollar jag in dessies när jag vill skratta åt ngt dumt! Samma gäller för paulina, men bara ibland då hon skriver ngt som hon inte ens fattar av .. =) Iaf jag läser många bloggar, orkar inte länka för på vissa så går de nt! Aja .. Jag läser kenzas?! Såklart fokis läser jag också, den bästa utav alla! Och jag läser också, coorazon & dianarafat's! Det finns dock fler fast jag kommer inte på namnen! Men det finns en som jag gillar sådär, ibland & ibland inte! Fast den är superbra! Det är nämligen haidi jakobssons blogg, skitsnygg design har hon också! Kan inte länka ngra av bloggarna, men här en prinscreen på var ni kan hitta haidis blogg! Gå bara in till blogg's framsida och klicka på haidi - foto & mode! Men jag måste säga detta, kenzas blogg är skittråkig! Och jag vet att hon endast gör det för pengarna, lixom hundra tusen varje månad?! fast jag gör det också?! Nej skojar bba .. =) Vi hörs senare ♥


Skolan, ut & hem!

2009-09-24 @ 18:43:18
Förlåt för dålig uppdatering idag! Kom hem vid 3 tiden eftersom jag inte hade e***, för den jävla dvärg läraren nt kom! Utan att säga ngt också, satt och vänta där i en halvtimme förut?! Aja whateverr .. När jag kom hem så åt jag fett me mkt mat, eftersom det var skitäcklig mat i bamba! Återigen så går jag inte upp ett enda kilo, jag tappar tillochmed 1 kilo dagen efter! Får nog gå och undersöka min vikt hos tandläkaren?! Eller nej, vad är det .. doktorn elr?! Iaf jag kollade lite på tv, sen så kom ***** & **** och ropa på mig, för att dra ut! Så jag följde med ut! Vi drog till affär och köpte smått & gott, fast jag glömde ta med mig pengar hahaha .. =) Aja .. vi gick till skolan asso där ute! Det är skitstort, jättefint också! Men iaf ica är bara 5 min från skolan, och från mitt hus så tar det bara 10 min att dra till skolan! Lyx! Anyways .. Vi satte oss och åt de vi köpte, och vi kolla på såna kineser som spela basket! HAHAHAHAHHAHA .. =) Asså dom snackar skitroligt, ching chang chong haha!? Skitroliga! Iaf sen så lämna vi *** vi typ hennes gård & jag o *** stack hem för vi bor nära varandra! Tyväär så får ni ej veta vad dom heter, darför att jag inte vill säga de! Feel the pain .. =) Aja whateverr .. Och nu så är jag hemma! JUSTDET: Det regna fett mkt idag på morgonen, mitt hår blev skitkrulligt! Asså jävla fucking regn! De förstör allt, jag blev skitblöt också .. =) Jävla skit!? Bloggar snart igen, seeya ♥

25 minuter

2009-09-23 @ 20:24:39

Jag har missat 25 minuter av idol, ooojj! Ska gå och kolla på idol nu! Jag slutar runt 16.30 så vi hörs ganska sent imorrn?! Ha en bra kväll alla mina läsare, sseya


Svar på tal - två bloggar .. ?

2009-09-23 @ 20:21:55

Anonym: Har du en annan blogg??, för jag har nämligen sett någon som skriver presis dom duh!

Svar: Nej?! Jag har inte en annan blogg, jag har haft en annan men den är borttagen!


Idrott på morgonen .. ?:s

2009-09-23 @ 19:53:18
Imorrn så har jag idrott kl 8 på morgonen! Seriöst, sjukt tidigt! Jag som inte ens orkar vakna .. =) Iaf det är skit att ha idrott på morgonen, det suuuger! Menmen ..! a juste, vi ska dessutom springa i skogen! Iskallt är det också, regn kommer det säkert att bli med lera överallt på golvet .. Kill me! ÅÅÅHHH! Jag orkar inte! Aja .. Börjar som vanligt kl 8 varje dag förutom på måndagar då jag har sovmorgon tills 9.00! Whateverr .. Ska ta nåt & äta nu så vi hörs efter det! JUSTDET ; Jag har skrivit  .. vänta ..  4 inlägg idag! Vilket är sjukt bra, iaf det kommer bli mer än 4 inlägg idag eftersom kl är bara 20.00?!

Svarat på kommentarer ..

2009-09-23 @ 17:12:03
Så nu så har jag svarat på ett del gamla kommentarer, endast 2 sidor svara jag på! Men alla dom gamla, från augusti svarar jag inte på! För det är ganska gamla .. =) Iaf det var faktist 9 sidor från september då blir det lättare för mig! Men första sidan var full av kommentarer av en jävla anonym! Och första sidan innehöll också ca 4 kommentarer av en svensk tror jag?! Iaf hon heter Svetlana, haha usch svett! Men hon skriver också in ett annat namn som är michelle?! Tycker jättesynd om människan, så tragiskt att du heter typ svett .. Aja! Hela du är tillochmed tragisk, sluta kommentera min blogg tack?! Vill inte ha äckliga svettiga & fula människor i min blogg! Seriöst bara våga kalla mig dessie-kopia, jag kmr fan slå sönder dig! Jämför mig aldrig med den äckliga feta bimbon med allt som är fucking fake! Usch .. =) Iaf har du glömt att jag har din ip-adress?! Bara våga skriva en kommentar i min blogg om att jag är någon kopia av en äckliga bimbo, eller bara våga skriva en kommentar! Jag kommer leta upp dig genom din ip-adress vilket är skitlätt juh! Tycker synd om dig om du kallar mig kopia, bullshit saker osv .. FUCKYOU JÄVLA SVETT!

USCH!!!!

2009-09-23 @ 16:50:52
såg en fett äcklig video, fyfan! Det var små skitsöta kycklingar som typ slaktades?! Asså dom var skiitsöta, och dom behandlades som kött, lixom slänger dom hit & dit! Jävla idioter som gör detta skitet! Tror nog jag inte vill äta kyckling nu, asså fan vad äckligt! Skitsynd! Nu så ska jag fortsätta att svara på kommentarer, 10 sidor kvar ;> Vi hörs snart igen!

?

2009-09-23 @ 14:24:58
hade lång håltimma idag, typ 3 timmar?! iaf jag kom hem, fast orkade inte blogga haha .. =) Men nu så är jag hemma, fast det blir inte så mycket bloggning idag! Men jag skall försöka! Aja .. Har ett par gäster här hemma, måste underhålla dom el ngt :o Är inte bra på sånt skit, uuuh! Iaf nu så ska jag skämma ut mig hahaha, men vi hörs senare ♥

8 inlägg

2009-09-22 @ 20:07:24
Idag har jag skrivit 9 inlägg då detta inlägget är också inräknat .. =) Visst är jag duktig?! Iaf det är pga att jag fått mer tillgång till datorn idag, men det är bara idag! Aja .. Detta får väl bli sista inlägget för idag, eftersom jag är sjukt trött nu! Ska sova på soffan framför tvn haha .. =) Vi hörs när jag kommer hem imorrn, runt 14.40?!

Nya kategorier

2009-09-22 @ 20:04:00
Jag har lagt till två nya kategorier, har dock flera st! Men tror det räcker än så här långt om det inte kommer upp ngt i mitt huvve .. haha .. =) Dessa två är GÄSTBLOGG & visste ni att .. ?!


Endast hissarlisten nu!

2009-09-22 @ 19:53:24


Min blogg : Jag kommer ligga på bloggportalen's lista nu, jag är juh lixom redan känd eller .. ?
Iaf min blogg är skitbra, jag älskar min blogg!

Tygskor : ÅÅH! Vad jag älskar tygskor, spec mina! Har haft ett par svarta innan och de gick sönder så jag var tvungen att köpa nya! Det tog ett tag att hitta tygskorna men tillslut så hitta jag dom! Aja .. tygskor passar till precis allting! Dom är skitsnygga på en, även på svennar vilket är ganska förvånande för mig .. ?! I ♥ Tygskor!

Skolan : Ja, jag vet?! Jag har ALDRIG gillat skolan, men nu så älskar jag den! Eftersom jag får ledigt när jag vill vilket är sjuukt bra! Avundsjuka va?! You should be .. =) Iaf jag får ledigt hela tiden, lixom behöver inte gå till skolan men ibland när jag har tråkigt så sticker jag dit! Har juh en känd blogg, så vafan tror ni jag får ledigt för?! ÄLSKAR SKOLAN NU, YESYESYES!

Långa jackor : Passar skitsnyggt på mig, lixom tänk er på hösten : en varm tjock jacka med en tjock halsduk och ett par tajta mörkblåa jeans med tygskor! Lixom skitsnyggt vafan, i love it!

Visste ni att .. ?

2009-09-22 @ 19:43:29

.. Jag har träffat Beyoncé knowles?! Det var på en konsert i göteborg där jag träffade henne! Jag var skitnära henne, alltså på första raden! Och så fick jag krama henne tillslut, men efter lite slitande o så .. Haha nejnej jag skojar .. =) Jag är juh inte så desperat?! Iaf jag ropa på hennes namn och då så kom hon fram till min sida och typ snabbkrama mig, hon är inte min idol men hon är en av dom artisterna som jag gillar mest! Go beyoncé! Så jävla vacker!


Läxor på G

2009-09-22 @ 16:21:23
Nu har jag skrivit ett par inlägg så det är slut med dålig uppdatering! Iaf nu så måste jag göra måste jag göra mina läxor, så vi hörs ikv! Puss

'' Du tjänar inte pengar på din blogg, du har inte ens 100 besökare '' ..

2009-09-22 @ 16:20:26
.. En dum kommentar av en dum läsare! Jo, jag tjänar pengar på min blogg! Kanske inte så mycket, men ändå något! Jag tjänar mina pengar genom videobloggar, men dom är inte på mig! Och ibland så lägger jag upp annonser men jag orkar inte med dom, dom förstör bloggen vafan! Jag får presentkort, gratis-erbjudanden osv .. Jag tjänar mellan 500-1000 / dag, eller vecka då jag uppdaterar dåligt! Det är många som inte tror på att jag tjänar pengar och att jag har över 100 läsare! Jag har ca 700-1200 unika / dag! Och då så får jag ca 10000 klickar på mina videobloggar då jag tjänar pengar på det! Vilket är sjukt bra juh .. =) Iaf jag har hittills lagt ut ca 10 videobloggar som handlar om andra saker inte om mig .. Aja whatever! Här är bildbevis gumman .. =)

Till anonym som skrev kommentaren : Avundsjuk eller?! Du borde vara det .. =) Haha sopa ..

Bloggens almenacka!

2009-09-22 @ 16:11:16
Jag har beställt denna almenackan, som är till för bloggen! För att jag har redan en sån exakt almenacka för mig och då brukar jag skriva in saker osv .. Alltså möten som är ang min blogg! Men jag blir förvirrad av att saker om bloggen finns i min almenacka .. Så nu har jag beställt denna underbara almenacka! Designen är inte helt klar, eftersom den är inte så snygg i sånhär low-class modell! Så jag ska kontakta företaget och be dom sätta in texter typsnitt som jag vill ha osv .. Lixom vad fan tror ni?! Att jag ska ha en sånhär almenaca?! NO NO! Iaf det är inte ofta folk som har egendesignad-almenacka, jag säger återigen inte varifrån den kommer! Men den finns iaf på nätet, titta vad snäll jag är som berättar det! Den är lite dyr för att vara en almenacka, eftersom en sån random kostar endast 50-100 kr! Men jag har såklart råd med denna, tjänar juh ofc pengar på bloggen! Visar hur mycket jag tjänar per månad snart i ett nytt inlägg!

Vad kan jag göra bättre .. ?

2009-09-22 @ 15:59:07


Ta er chans nu, och påverka min blogg!


mycket läxor att göra

2009-09-22 @ 15:50:31

är hemma nu, skönt?!  Nej inte för mej, har massor med läxor att göra! Iaf jag ska uppdatera mycket bättre nuförtiden! Jag vet att jag har blivit dålig på att uppdatera, men jag har faktist ett privatliv om ni inte märkt! Aja whateverr .. Skriver snart igen, vi hörs strax


Tv

2009-09-21 @ 20:26:26
Ja, jag vet att det är många inlägg efter varandra men .. jag bryr mig inte?! Iaf det finns inget på tv justnu men jag ska gå och kolla på Cookalong (?) eftersom Carolina Gynning är med, lixom dom två snackar samma språk?! Hahah alltså den där dialekten, så rolig! Aja den bruden carolina är skitgrym, för att hon har färgat sitt hår brunt! Nu så är hon bort från den hårfärgen blond som är stämplad som en b*tch! Aja .. vi hörs imorgon efter skolan, för jag hinner inte blogga på morgonen! Seeya ..

EBBBBAAA!

2009-09-21 @ 20:22:55

Världens bästa bloggdesignare, är ebba .. =) Tack så hemskt mycket söto du är bäst! Ebba gjorde denna bloggdesignen som jag har nu, och denna innan! Besök hennes blogg HÄR !


Ny bloggdesign - klart!

2009-09-21 @ 20:20:21

Nu så har jag lagt upp koderna här på bloggen .. =) Designen blev skitsnygg, ändringarna som skedde var bla färgen på bakgrunden, typsnitt på kategorier osv .. Denna passar mig perfekt, skitsnygg juh .. =)


Ny bloggdesign

2009-09-21 @ 20:08:02
Ikväll lanseras min nya bloggdesign, alltså alldeles snart! Det kommer att likna den förra designen med mycket ändringar?! Iaf bilden i header är samma, men resten är typ ändrat! Aja nu så kommer bloggdeisgnen upp ..

Jag blir visst arg !!

2009-09-21 @ 14:47:13

hhmmh .. ?! Ni är väl allt förvånade över det ni fick läsa i inlägget under!? Iaf jag är sjukt besviken på ''hubba bubba '' pga det hon skrev om mig! Jag är arg, enormt besviken ! Iaf jag tänker inte snacka om det mer, förutom att allt som stod där var privat något som ni inte ska få reda på!Inlägget stod trots allt här i bloggen i 2 över 2 timmar, hur många som helst har säkert läst inlägget! Men jag vill att ni ska låta mitt privatliv vara! !  Hoppas bara att ingen har printscreenat det annars så är mitt liv över .. aja inlägget är nu raderat! Okej over with that shit ..

Jag har duschat klart, japp det var två långa timmar det .. =) Har målat mina tånaglar & mina naglar! Det blev skitsnyggt, jag använder ett nagelack som är skickat från USA endast för mig! Nagelacket är i special edition som kommer från Gucci eller Louis Vuttion! Men iaf nagelacket är skitbra,det absolut bästa som finns här i världen .. =) Iaf nu så ska jag välja kläder för imorrn så jag slipper göra allt detta på kvällen! Men nu så ska jag göra detta ;

 Fixa mitt hår, så det blir skitsnyggt!
 Välja kläder som jag ska ha på mig imorrn!
 Göra alla läxor som jag har, åhhhhhh helvete föfan ..


GÄSTBLOGG - hubba bubba - SANNINGEN OM CAMILA!

2009-09-21 @ 12:32:25


Ledig

2009-09-21 @ 12:11:32
Så äntligen så är jag klar! Det var ganska lätt, men jag förstod inte så mycket! Iaf idag så är bara jag ledig från skolan, lixom nu så sitter alla i deras klassrum och jobbar .. =) Haha jättesynd faktist, men iaf jag bryr mig inte om er .. Aja eftersom jag är ssåå känd så får jag ha ledigt idag! Men nu så ska jag duscha, fixa mitt hår! Och denna gången utan att platta, det kommer bli sjukt snygg! För om jag fortsätter att platta så kmr mitt hår att bli slitet som kissie's vilket jag inte vill att det ska bli! Hubba bubba kommer gästblogga nu! Vi hörs om ett tag

hhmh ..

2009-09-21 @ 09:54:02

Godmorgon * gäsp *! Ska gå och tvätta lite kläder nu, fattar ingenting om hur man tvättar! Lixom vad gör man?!


Vill ha - ska få!

2009-09-20 @ 19:35:34

ÅHH JAG ÄR KÄR I DENNA JACKAN! Den är så himla snygg, jag älskar den! Skitsnygg! Jag ville ha en exakt sånhär jacka, kanske så kunde knapparna vara svarta men det skiter jag i .. =) Jag bryr mig inte, jag ska köpa den på fredag då jag får mina bloggpengar! Men åh det känns som 100 år ända tills fredag, får sova bort tiden hehe .. =) Iaf denna jacka är sjukt snygg, den är så underbar snygg! Alltså jag älskar den så mkt! Och jag ska få den, ska köpa den eftersom det är mina pengar! Aja .. Den kommer passa mig perfekt & den kommer sitta perfekt på mig! Jag vill att den ska vara lite längre än en vanlig jacka, alltså den ska komma ända ner till min röv! Haha .. =) Alltså den ska täcka min röv, vet inte hur jag ska beskriva hur lång den ska vara annars! Hoppas den gör det, för på hösten så kommer det vara enormt kallt, det är iskallt på morgorna! Jackan kommer passa perfekt, såklart så skall den vara svart också lixom dah vilken färg annars?! Rosa, grön?! NO THANKS! Dom färgerna är för hippies, & äckliga blondiner! Iaf jackan kommer från affären ****, trodde ni verkligen jag säger vilken affär den kommer ifrån?! Aldrig, för jag är så trött på att folk härmar mig! Tex, ''varifrån har du köpt din jacka?!'' Då måste jag såklart säga, eller nja .. Man kan ljuga också?! Anyways jag säger inte varifrån den kommer annars så kommer folk bara härma mig & köpa samma jacka! Tror dock ni kommer få reda på vilken affär den kommer ifrån eftersom det inte är så svårt att klura ut .. Menmen alla min läsare är sjukt dumma i huvvet, så jag tror inte ni kommer klura ut det! Den kostar endast 299 kr, vilket är skitbilligt för denna jackan! Im i love haha .. =) Jösses vad långt inlägg, endast om jackan! Men iaf jag ska köpa den, skitsnygg juh! Vi hörs senare, för nu så ska jag kolla klart på topmodel 12 .. =)


stan, shopping .

2009-09-20 @ 17:00:40

Är hemma nu, skitrolig dag! Och den är inte slut än .. Aja iaf jag åkte till stan igen och shoppa galet! Köpte återigen ett par skor, och ett par boots och massa mer!Ville faktist också köpa ett par jeans som var skiitfina men hade inte tillräckligt med pengar .. =) För igår så shoppade jag för ca 1500 kr och idag så blev det 3000! Lixom skitdyrt faktist, igår vad ju rena fyndet eftersom jag hittade massor med saker! Men iaf, jeansen gick på 300 kr vilket är skitbilligt, för ett par sånna skitsnygga jeans! Men får väl ta lite pengar från mamsen, runt 500 ?! Klart så ska jag betala tbx, men jag är trots allt 14 år gammal! Och jag tjänar ett par tusen varje månad, typ 10000?! Skitbra juh, ingen är så som mig!Im the one & only .. =) Måste också köpa en vinter jacka, eller vafan är det höst nu?! Seriöst vilken årstid är det, jag kan inte skillnaden! Iaf jag ska köpa en vinter / vår / höst whateverr jacka! Hoppas jag hittar en skitsnygg, har en everest kort jacka nu! Har haft den i 1 år nu eller två?! Iaf jag behöver en ny jacka, och jag ska få den! Ska äta lite gott & smått nu, åt iförsig ingenting idag!


OOOHHH

2009-09-20 @ 09:35:28
Orkar inte blogga idag, mer uppdatering kommer imorrn .. =) Idag så ska det bli bäst. Nu jävlar, its on!

..

2009-09-19 @ 22:30:27
godnatt / c

GÄSTBLOGG - hubba bubba

2009-09-19 @ 20:55:49

camila är sjuk, jättesjuk faktist! Hon är väldigt förkyld och nyser hostar osv.. Så bloggningen för henne kommer vara dålig dom här dagarna som kommer, men jag gästbloggar då & då! Vi ses


Shoppat idag!

2009-09-19 @ 17:57:10
The one & only is home .. =) Har shoppat idag, härligt! Typ 1 månad sen?! Jag trodde jag skulle dö .. Iaf köpte ett par skor, en skitfin topp, 2 st linnen / toppar,3 jeansleggins, och en armlös skitfin topp ! Blev ganska mycket '' toppar '' men iaf hellre ngt än ingenting ellerhur?! Anyways .. Det hela gick på ca 1500 kr, ganska mycket?! Nja .. Inte för mig, för att bloggpengarna rullar in! Får skitmkt pengar nu, love it! Ska äta lite mcdonalds som jag köpte på vägen hem! Not good .. Men jag var jättehungrig så bara denna gången! hörs snart ,

utgång

2009-09-19 @ 13:02:48
Nu så ska jag åka in till stan, skulle faktist åka förlänge sedan men jag orkade inte .. =) Puss

stan

2009-09-19 @ 11:25:56
Godmorgon! Ska åka in till stan idag, om en liten stund! Så jag kommer INTE uppdatera innan jag åker! Utan jag skriver här i bloggen när jag kommit tbx .. =)

Iaf jag är sjukt trött på fega kossor som ringer till mig! Lixom dom känner mig inte ens .. =) En person ringde till mig igår och'' sa du är fin söt osv'', ja jag vet det redan?! Men ring mig inte om du inte känner mig! Från och med nu så svarar jag INTE på dolt! ;> Fattar nt ens hur ni kan mitt nummer, iaf om ni vill ha mitt nr så är det 0736*****, trodde ni verkligen att jag ger mitt nummer til äckliga svennar?! NO THANKS
Detta hände igårkväll, jag var skitförbannad! Men jag var inte så elak mot denna idioten, denna gången var jag sjukt snäll .. =) Annars så är det värre, så ring mig inte!

SHOPPING IMORRN ..

2009-09-18 @ 20:06:19
Kom hem nyss, skitkallt är det nu .. =) Iaf imorrn så ska jag in till stan och köpa,  tjock kofta jeansbyxor väska & skor! Och denna gången ska jag fan hitta något, så kanske så uppdaterar jag inte på morgonen! Men vi hörs imorrn, ska bänka mig framför tvn och kolla på idol & äta choklad muumms .. =)

Har fått många frågor ang detta

2009-09-18 @ 17:39:45
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera denna veckan,JA det är sant .. men jag har en anledning;) För det första så har jag skolan, jag går dit varje dag vilket jag är stolt över! Och så får vi massor med läxor som jag måste absolut göra!Jag lovar att bli bättre på att blogga nu när jag är ledig i helgen & Måndag ;>

Har tagit massa ego-bilder som jag nu ska photoshopa, nej jag skojar! Är inte så äcklig .. =) Iaf nu så ska jag dra ut i det härliga göteborgsvädret, vi hörs när jag kommer hem!

IM FAUMOS BIIITCH!

2009-09-18 @ 15:39:31
funderar på att sluta blogga, för evigt! Eller nej vad är det jag säger?! HELL NO! aja whateverr .. Kom hem för skolan för ca 1 timme sen, skitskönt! Ledigt på hela helgen & måndag ( kanske tisdag )! Eftersom jag har min blogg, så får jag extra ledigt av skolan! You wish you were me ha?! Dom tyckte jag borde få ledigt vilket alla andra inte får eftersom jag är så faoumus! Börjar gilla skolan mer nu faktist, efterssom jag får ledigt! LOOVEIT

Goodnigt

2009-09-17 @ 22:10:25

Nu så har jag gjort mina läxor, duschat, plattat håret & fixat kläder för imorrn till skolan .. =) Känner mig skitfräsch love it! Ska sova nu, det är ju trots allt skola imorrn .. ? Men vi hörs imon, godnatt ..



mår bättre

2009-09-17 @ 19:55:28

Godkväll, eller vad är det justnu?! Aja whateverr .. Jag mår ff som skit fast lite bättre än igår! Fyfan vilken smärta altså .. Iaf jag kom hem nyss, har varit ute hela dagen! Orkar inte skriva justnu för jag är skittrött! Är faktist ff sjuk, sååå .. vi hörs ♥


Mår illa

2009-09-16 @ 20:16:55
Ska sova nu, godnatt! Mår som rent skit seriöst så jävla mkt smärta! Åker nog in till akuten i dag också :(

www.gratisbio.se

2009-09-16 @ 17:44:49

Jag är medlem på en fantastisk hemsida som heter gratisbio.se! Den är den BÄSTA gratissidan som finns i Sverige enligt mig ;> Jag har tjänat runt 100 kr ( i presentkort ) på endast 5 dagar på gratisbio, vilket är superduperbra! Jag är sjukt glad över att jag har blivit medlem på denna sidan, utan den så skulle jag inte kunna köpa det jag vill ha. Det är sjukt lätt att tjäna poäng, om du är aktiv så får du 5 p/dag!

Om du vill tjäna ett presentkort som mig så behöver du bara göra detta :

1. Bli medlem på denna länken : http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=173549
2. Aktivera ditt konto!
3. Börja tjäna poäng som du får superfort!
Och det bästa är om du värvar någon vän till dig så får du hela 200 P ( plus 50 p ) när den du värvat har tjänat ihop endast 175 poäng! Du kan välja mellan presentkort, biobiljett & menybiljett! Presentkorten gäller på nästan alla svenska butiker ( ex. ginatricot hm stadium osv .. ) Om du bloggar som mig om gratisbio, så är du atoutomatisk med på att vinna 500 kr på nelly.com! Tack för en fantastisk sida gratisbio!


jätte sjuk

2009-09-16 @ 15:16:28
jag gick inte till skolan idag, blev asjuk på morgonen! Åkte in till sjukhuset och då sa dom att jag har inflammation, lixom vafan?! Jag är fett sjuk, kan inte ens slå på tangetborde så lillasyster gör detta åt mig! Mår jättedåligt, kommer sitta hemma i 1 vec nu för doktorn sa så .. KOMMER INTE BLOGGA! Min hälsa kommer fan före bloggen, jag skiter i om ni tycker att jag inte uppdaterar! Dra åt helvete säger jag bara .. Hörs om ett par dagar, mår som skit justnu!

klar!

2009-09-15 @ 21:03:58
Är klar med min läxa nu! Ja, jag vet typ 5 timmar har jag hållit på?! Jävla skit .. Aja är skittrött är ff sjuk & blir mer sjuk nu! Får skitont i halsen, vi hörs ímorrn! Nu så ska jag kolla på, hell's kitchen fast den börjar 10 ..

Hemma bitches

2009-09-15 @ 15:44:39
hejsan äckliga bitches!

Äntligen hemma
, eller kom hem för 20 min sen! Men iaf, idag var det skolan, fick vaknade kl 7?! så tidigt! Hatar att börja kl 8 alltid så tidigt! Kom nästan försent, men jag hann denna gången, som tur var. Men det har vart en vanlig skoldag, förutom att skitungar sprang runt som om de vore barn?! Hörrni detta är hjäl****skolan, ni går inte i dagis längre! Whateverr .. Har lust att slå dom skitungarna, men kommer få problem så jag låter bli! Är SKITTRÖTT nu, känns som om jag sover?! Ska gå och sova lite, seriöst är jättetrött! Sen så har jag massor med läxor att göra, matte biologi svenska engelska tyska .. Och massa skit! Dessutom så har jag en uppsats att skriva, som ska vara två sidor! Allt detta är ända tills imon! Så vi hörs sjukt sen idag, för bloggen kommer hamna lite åt sidan idag! Kommentera,  svarar på alla nya kommentarer senare!

Godnatt ;>

2009-09-14 @ 21:56:43
Ska sova nu, har lixom skola imon?! Aja whateverr .. Godnatt <3

idioter

2009-09-14 @ 18:28:18
Har fått många arga kommentarer om inlägget nedan, som jag absolut INTE tänker publicera! Iaf over with that shit .. Folk tror ff inte att jag får kommentarer, lixom väx upp?!

i know it!

2009-09-14 @ 16:34:22
Ja, det är ganska tydligt att jag vet att ni älskar mig! Lixom dah?! Ni läser min blogg 24/7 som om det vore eran drog! Seriöst visste ej att jag var är så känd ( ironi )! Aja whateverr .. Måste bara få detta ut ur mig! Inga fettisar eller äckliga svennar ( vissa ba ) tillåtna att läsa min blogg! Kommer ringa till polisen om tjocka människor över 60 - 70 kg läser min blogg, SLUTA LÄS! Det äcklar mig bara, usch! Okejokej kommer inte ringa till polisen om detta, för dom tar det inte seriöst! Annars så skulle jag redan gjort det .. Fattar ff inte hur folk kan stå ut med att dom är feta, hörrni banta! Iaf häromdan så såg jag en tjej och hon var ganska fet! Då sa jag det till henne, och hon sprang hem och bölade ihjäl sig! Come on, väx upp?! Har en överraskining att säga sen, idag då! Ni kommer bli förvånade tro mig?! Det är inte varje dag jag gör nåt åt min läsare, bryr mig inte om er! Usch! Ni älskar mig, i know it ♥ Ska äta nu, har bara ätit lite godis idag! Jag går ALDRIG upp några kilo ovansett vad jag äter! Love it! Hörs snart ♥

sveriges största bloggerska ( snart ) ..

2009-09-14 @ 16:27:43

Sveriges snart största bloggerska är hemma! Ska bara ta av mig skorna och så, sen så bloggar jag igen!


Drar tilll skolan

2009-09-14 @ 08:45:23
Hade fel, börjar 9.00! Aja whateverr .. Nu måste jag verkligen gå, kommer bli försenad annars! Hörs <3

sovmorgon

2009-09-14 @ 08:06:07
Godmorgon! Har sovmorgon idag, fast ändå så vaknar jag tidigt?! Iaf jag måste dra snart till skolan! Börjar 8.30 ellernåt! Aja .. Ska bara fixa mig lite är nästan klar! Men vi hörs innan jag går ut eller efter skolan ♥

not god ..

2009-09-13 @ 19:05:07
JUSTNU! : Så är statistiken på 140 unika besökare! Besökarantalet går ner eftersom jag inte bloggat så mycket idag och eftersom det är lite sent?! Aja iaf .. Nu så ska jag duscha, fixa mig oså för imorrn! Trots att jag är sjuk! Men vi hörs senare, eller imorrn på morgonen ♥


INTE LOGISKT

2009-09-13 @ 18:59:39

Jag spammat .. ?! Det går inte ihop, jag spammar ALDRIG! Och ändå så kommer det wnbs som säger att jag spammat fjortisens blogg?! Jag läser inte ens den dumma kossans blogg, vafan ska jag spamma den för?! Spammining är sjukt iriterande, som faktist har hänt här i min blogg! Men jag raderar dom direkt! Iaf jag har inte spammat desireé uglysvenne nilssons blogg, seriöst over my dead body att jag ens skriver en kommentar till den äckliga bitchen! Jag har annat att göra än att spamma en blogg! Sökte på mitt bloggnamn i google, och där så kom det massa skit alltså tex detta : KOLLA IN MITT VIDEOINLÄGG & WWW.CCAMIILA.BLOGG.SE! '' allvar nu, din lilla skitunge som skriver mitt bloggnamn i andras bloggar & sånt skit! Sluta upp med det! Jag har fan suttit sjuk hela dan i soffan, jag spammar fan inte när jag håller på att dö?! ( okejokej övedrivet men .. )! Hörrni ni är SO SAD! Väx upp era äckliga svennar! Kom igen .. =)


Dagens fråga

2009-09-13 @ 17:03:28
Medans jag är sjuk, och eftersom det inte kommer mer uppdatering idag så ville jag ställa en fråga .. =)



http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=0/7431

2009-09-13 @ 14:08:04
Är skitsjuk nu, ligger på soffan och är kokhet i hela kroppen!  Kommer inte kunna blogga idag, men gästblogg kommer idag! Iaf min lillasyster är med i en tävling : http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=0/7431 ( klicka på länken och vänta lite sen så kommer sidan fram och då så röstar ni ) och hon vill så gärna vinna! så idag är jag skitsnäll faktist eftersom jag hjälper henne nu, för att hon gjorde saker åt mig när jag var sjuk! Den sockersöta flickan, loveher! Aja iaf .. det vore till stor hjälp om ni kunde rösta på hennes godispåse, den heter special taste! Sök på den om denna länken ej fungerar : http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=0/7431! OBS! Man måste vänta lite tills sidan laddar kvar, vänta i 45 sek! Alla som röstar på denna påsen ( special taste ) får en länkning, ja jag menar allvar! Det enda du behöver göra är att rösta på special taste påsen och sen så skriver du en kommentar här i bloggen om att du har röstat, tyvär så vet jag ej om ni fuskat eller ej! Iaf jag länkar alla imon innan jag går till skolan, eller ikväll! Rösta på http://www.dinpase.se/#/alla-passar/page=0/7431( special taste )

SJUK

2009-09-13 @ 11:36:23

Idag så finns det ingenting att göra?! Har inga planer för idag, eftersom jag håller på att bli sjuk! Är förkyld oså! Så det kommer inte bli så bra uppdatering idag, mitt ansikte känns som om det brinner! Nej jag skojar, haha! Men iaf mitt ansikte är kokhett .. Måste vila idag, verkligen! så vi hörs senare ♥


svar på tal

2009-09-13 @ 10:24:17

Många har frågat varför jag inte godkänner kommentarer & jag har bestämmt mig att svara på det för det är alldeles för många som har frågat ?! Jag godkänner inte kommentarer för att jag läser igenom alla först så det tar ganska lång tid! Jag läser alla och sen så tar jag ut dom som är frågor ..=) Jag glömmer oftast att godkänna resten! Sen så svarar jag på frågorna, men då så kommer det ännu mer frågor, kommentarer och jag blandar ihop allting & glömmer vad jag svarat på & vad jag inte har svarat på. Jag är helt förvirrad jag också haha =) Men snart så är jag klart med allt & alla kommentarer godkänner jag snart! Håll ut!Hoppas ni har fått svar på er fråga uglys ♥ Nu måste jag gå, Hörs snart!


frukost

2009-09-13 @ 10:23:35
Godmorgon! Pretty early ha ?! Ja, jag vet! Ska äta frukost nu, men ett snabbt inlägg kommer nu om nåt viktigt! Den är ganska typ halvlång, den kommer publiceras nu direkt! Ni kanske inte tror att jag har skrivit en sån typ lång text på 1 min har helt rätt! Haha .. =) Inlägget var sparat som utkast som jag nyss märkte! Den var redan skriven förlänge sen och jag glömde att publicera den! Aja whateverr .. Den tiden var jag snäll! Usch .. =)

sseeyya

2009-09-12 @ 20:02:14

Ska äta lasange bombat med ost .. =) Gottgott! Men vi hörs imon då?! Ja, jag vet det har varit dålig uppdatering idag men jag sov fföfan! Kommer inte kunna blogga ikv! Pusss


vaken nu!

2009-09-12 @ 19:43:19
Godmorgon '' eller nja .. snarare godkväll! Vaknade av en jävla borrmaskin som lät in ända till mitt rum! Skulle faktist ha sovit mer! Men det är dock lite sent nu?! Fattar inte att jag var vaken hela natten omg! Aja iaf .. Nu så ska jag äta frukost/lunch/middag! Så vi hörs senare ♥

GÄSTBLOGG - Hubba bubba

2009-09-12 @ 17:30:58

Hubba bubba här! Hur mår ni apor? Jag är värre på att provecera än camila, hon fick det från mig!
Camila tvinga mig att skriva, hon ringde på morgonen då jag ff sov! Fyfan vad tidigt den tjejen var vaken! Iallafall den sötsaken sover fortfarande, herregud hon sov inget idag! Så hon bad mig gästblogga .. Anyways jag checkade in några bloggar, några stora också! Kollade in paow's blogg, seriöst tycker synd om den bruden! Hon skämmer ut sig själv! Först så badar hon med en bög, amir?! Tror hon har glömt att hon är 15, 16 whatever & han är 19! Hmmmh .. är det inte olagligt? Jag vet INGET om lagar men det där är lite övedrivet serrrii! Snart så åker amir in till finkan (fängelse)Hennes blogg suger till den högsta nivå .. Tycker synd om henne eftersom hennes blogg kommer bli avstängd snart, SKITSYND! Fattar hon inte att man inte får publicera ip-adress, detta var inte bara 1 ip utan flera! Jättesynd faktist, för nu så är hon anmäld! Du som ska spela '' känd'' gumman! Som hon vanligt skulle svara på ex detta jag skrev nu så skulle det vara : Du är bara avundsjuk! haha jättesynd faktist .. Jag avundsjuk på en fake dum blondin med grått tant hår?! Keep dreaming on flintis!Men iallafall förlåt för att jag anmälde dig bimbo ..

Åh nej! seriöst nu så slösade jag min tid på att skriva om en ful bimbo! Aja camila ska skriva typ vid 18.00 här i bloggen?! Pusshejj :$


Godnatt haha ..

2009-09-12 @ 08:31:48
Har varit uppe hela natten .. =) Kollat på tv & så! Seriöst klockan är halv 9 och jag har inte sovit ikväll / idag! Har varit vaken ända tills nu :O Somnade framför datorn haha .. =) Skulle faktist blogga inatt, men orkade inte! Men iaf jag håller på att bli sjuk, har försökt sova hela natten men det går inte .. =) Aja .. Nu ska jag sova skitlänge! Så vi hörs SKITSENT imon/idag haha! Jag är förvirrad! Godnatt

UPPDATE

2009-09-11 @ 21:46:42

Så här kommer lite uppdatering .. =) Jag promenera till ica och köpte lite saker! Gott & smått .. =) Köpte, gooodis fanta billy's pizza choklad & pirog! Det är ju trots att fredag! Kan äta allt jag vill utan att bli fet! Aja whateverr .. Ses imon ♥


Ica

2009-09-11 @ 19:42:38


Drar ner en snabbis till affärn, det är ju trots allt en fredagskväll! Vilket betyder mys?!Ska köpa lite gott!


you looooooooooooveeeee it

2009-09-11 @ 19:36:17
Statistiken går bara uppåt & uppåt sötnosar .. =) I know you love it ♥ Skriver snart igen! Har märkt att ni gillar att jag skriver som inlägget nedan! Eftersom jag har fått bombat med kommentarer!

Ut igen♥

2009-09-11 @ 17:26:42


Härligt väder ..

2009-09-11 @ 15:25:47

Hej alla söta & fula läsare ( inga fula tillåtna )! Är hemma från skolan! Kom hem runt halv 3, sen så åt jag ostbågar muuums .. =) Lixom jag kan äta som en svenne( alltså mkt mat ) men ändå så går jag inte upp i vikt .. =) Avundsjuka va ? Yes you are! Aja whateverr .. Ska dra ut nu så vi hörs senare ♥


Jag var där!

2009-09-10 @ 20:47:58

För er som inte tror på att jag hörde fjortiskissie sjunga FUCKYOU .. =)
Jag var där, såg med mina egna ögon & hörde med mina egna öron!
Tänker inte bevis nåt för er äckliga svennisar .. =)
Kommer inte blogga mer idag, så vi hörs imorgon!
Vet att ni älskar min blogg ändå ♥


Jag gillar idol, visste ni det?!

2009-09-10 @ 20:18:06
Någon som vet när idol börjar?! Orkar inte kolla text-tv även när tv redan är på! Lixom dah?! Sån kändis som jag ska inte ta upp en fjärkontroll, den tar inte upp av sig själv! Har faktist assistenter! Aja whateverr .. Dom är lediga idag! Så nu får en av er fula svennisar säga till mig! Såklart så kommer det vara bombat med svar nu .. =) Älskar mitt liv! Iaf jag ÄLSKAR idol för jag älskar när feta svenskar skämmer ut sig när dom sjunger! Då garvar jag sönder mig, omg! Men iaf jag gillar idol för jag vill se när folk skämmer ut sig, skitsynd! Om jag var med i idol så skulle jag vinna hela skiten på 1 sec! Men idol är bara för low-class people, jag är high-class lixom dah?! Inte så svårt att klura ut! Aja .. Nu ska jag kolla på lite tv, syster sa nyss att idol började 20.00 så jag har missat typ 20min eller?! Hör från min fina tv ( typ 60 tum ) hur dom svenskarna sjunger! Men idol-auditionen är i sverige justnu eller?! Är den i USA?! Nejdah, så dum är jag inte! Men iaf jag älskar när folk skämmer ut sig! So sad .. Nej faktist inte, bryr mig inte! Hörs sen ♥



Kissie kan inte sjunga!

2009-09-10 @ 16:59:15
♥Godeftermiddag?!  Förlåt för dålig uppdatring igår, men jag skrev de i bloggen! Kunde inte blogga av privata skäl! Som ni inte får/kommer veta om .. =) Lite hemligt! Måste ha mitt privatliv UTANFÖR bloggen .. =) Igår var en av dom dagarna höhö! Aja whateverr .. Sitter här vid datorn och kollar in olika videoklipp från idol! HAHAHAHHAHA garvar sönder mig åt kissie's äckliga svennebror .. =) Asså killen kan inte ens sjunga, skrattretande! Skitsynd .. Och låt mig inte snacka om kissie, bruden kan inte ens sjunga! Skitskämmit för henne! För har nämligen hört henne sjunga, alltså i idol auditon! Något jag aldrig berättat i bloggen! Jag var i STHLM med min vän för en nära vän i STHLM skulle gå till idol auditionen och medans jag var i STHLM så måste jag såklart följa med sötnosen .. =) Aja iaf jag var exakt nära kissie, och jag hörde henne sjunga! OMG! Det lät som en tågolycka, alltså hennes röst! Man tror hon höll på att hahahahahha .. =) Garvade sönder mig! Men synd att jag inte kunde spela in det .. Iaf nu så måste jag dra från datorn, för jag måste göra läxorna! Men vi hörs snart ♥ JUSTDET : Bloggdesignen kommer typ nästa vecka på måndag!

090909

2009-09-09 @ 17:45:51


9 september 2009 ' Lyckodag!
ff ingen bloggning idag ;>


=(

2009-09-09 @ 16:56:33

I'm sorry for you.
What goes around comes around bitch!


ingen bloggning idag ;>

2009-09-09 @ 15:07:47

Kom hem för ett tag sen! Har inte kännt för att blogga av privata skäl .. =) Och era jävla svennar som tror jag försöker '' spela '' har ingen anning om hur jag är IRL! Ni vet inget skit om mig så håll bara er kääääft! aja whateverr .. Är inte på humör att blogga, så vi hörs senare ikv eller imon ♥


Idol

2009-09-08 @ 20:25:05
Nu ska jag bänka mig framför tv! För då börjar idoooooooool .. =) Gillar inte idol särskilt mycket, men det finns inte något annat bra på tv så .. Aja whateverr! hööörs imorrn kl 15 ? Pussn ♥

Gott

2009-09-08 @ 18:07:51

Nu är jag hemma! Eller njaa .. för ca 2 timmar sen då haha .. =) Men jag gjorde lite annat efter skolan! Aja .. Syster bakar bullar, muums! Skitgott! Och mammsen är i torget (?) och köper pizza! Alltså äälska .. =) Nu ska jag äta lite bullar,hööörs♥


Sitter i datasalen

2009-09-08 @ 15:02:38

Hello! Sitter i datasalen i skolan justnu! Slutar denna lektionen snart .. =) Så jag måste dra nu! Skitlärare säger stäng av alla datorer, lixom fuckher . =)Aja whateverr.. Iaf jag slutar runt 16.00 men hörs när jag kommer hem ♥


JUSTDET!

2009-09-07 @ 18:54:41

Ska på en liten skön promenad ute i det härliga * not* vädret med *****.. =) Hörs senare ♥

JUSTDET! Fick en kommentar av en anonym, tänker inte kalla den personen elaka ord för den var inte så eller försökte vara .. elak & taskig! Men iaf, jag tänkte svara på frågan ' Ja, jag är bara 14 år gammal och tycker det är bra att jag har en '' framgångsrik'' blogg! Vad jag menar med det är att jag tjänar pengar på bloggen .. =) Nej jag förstör INTE min framtid genom att provecera lite och jag kommer ha en framtid & jobb då denna bloggen kommer att vara ett förflutet .. Så hoppas du fått ditt svar! Vill ni veta något eller vill ni att jag ska svara på frågor som ni har så är det bara att skriva en kkommentar .. =)


265 INLÄGG - WIIHOOOOOO !

2009-09-07 @ 16:49:03

Har en bild att visa .. =) Visste inte att jag hade skrivit så här många .. Men nu har jag skrivit 277 inlägg eftersom denna bilden hade jag gjort för några dagar sedan! Men iaf är skitglad nu! Ganska många?! Trodde aldrig detta av mig .. =) Älskar att ha min blogg, får fan pengar för att skriva! Inget jobb, ingenting! Inte så vanligt att en 14-åring tjänar runt 5000 varje månad?! Ja, jag vet att ni är avundsjuka! Fortsätt neka men inerst inn i hjärtat så .. Aja whatever .. Men snart så kommer det rulla in mer pengar, moneymoney!Love it♥Fan vad jag älskar mitt liv .. You wish you were me ha ?


Skitungar

2009-09-07 @ 16:34:06

Är ni så jävla tröga i huvvet eller?! Jag gav er fan bildbevis, och ni tror ff att JAG skriver mina egna kommentarer! För det första vill du va kaxig eller så, sluta vara anonym! Är du så jävla feg eller?! Skitunge .. =) Aja whatever .. Puss på er, i know you love me ♥

svar till anonym 1 : Ganska tragiskt att du är anonym och leker kaxig bakom skärmen .. =) Verkar som om du är lite handikapp, ofta jag ska kommentera min egen blogg? FUUCKYOU JÄVLA SVENNE .. =)

svar till anonym 2 : sätt på dig dina jävla glasögon ditt pucko, kolla noga om du är så blind! Jag tog bort nästan hela ip-numret, men sparade dom 3 sista på varje, är det samma eller? Pucko ..

Kolla noga på bilden, för det första så ser man att det är min blogg! Och så kolla på den scroll grejen vilket betyder att det finns fler kommentarer från hela september, men jag kunde inte printscreena alla .. =) Dessutom så är alla sista numrena i ip- numren olika .. Och nej jag tänker inte visa hela ip-numret, för då kan man riskera att bli avstängt, och jag tänker inte sjunka så lågt för att bevisa mig för ett par skitungar .. Puss, och ja jag vet att ni älskar mig .. =) Det är ju därför ni läser min blogg?! NI ÄLSKAR MIG, NI ÄLSKAR MIG ♥ Dock lite jobbigt att vara '' småkänd'' .. =)



I'm home

2009-09-07 @ 16:14:11
Hello! Är hemma från skolan nu .. =) Måste äta är, skiithuungrig! Äter inte på morgonen, eller i skolan! I skolan så är det äcklig mat men äter typ 1 gng i veckan där! Aja whatever .. Ska bara ta lite fanta & en pirog sen så kommer jag tbx till datan! Hörs om typ 10 min ♥

Skolan

2009-09-07 @ 08:05:41
Godmorgon! Ska till skolan nu .. =) Börjar vid 8.30 tror jag?! Iaf hörs när jag kommer hem ♥

Bildbevis - på att jag får kommentarer!

2009-09-06 @ 19:03:26

Innan jag går och duschar så ville jag visa bildbevis på att jag får kommentarer .. =) För jag sa att jag skulle visa imorrn, men jag hinner inte då?! Men iaf gjorde ett snabbt photocollage och printscreening (säger man så?!) Bilderna kan dock vara lite suddiga eftersom dom är gjorda som ett fotocollage, men sätt på era fula glasögon då!

jag vet att man inte ser så bra, men på första bilden så är det 1 sida med kommentarer från SEPTEMBER! Och på den andra bilden ser man att det är 5 sidor, men då är det fem sidor fulla med kommentarer från AUGUSTI! Så exakt jag får kommentarer, jag kan fan göra ett videoinlägg så ni fattar bättre era tröga svennisar usch!


Måste göras

2009-09-06 @ 18:38:10
Ska duscha snart! Allt detta måste jag göra idag :

Duscha
 Lägga * hemligt *
Platta håret.
Välja kläder som jag skall ha på mig imorrn!
Göra lite läxor om jag hinner .. =)
 Göra klart allt för imorrn!

Ganska mycket va?! Allt detta måste jag göra idag, kommer ej kunna blogga mer idag! Hörs imorrn på morgonen ♥

hemma

2009-09-06 @ 15:05:44

Nu är jag hemma,  * puh * .. =) Jag hitta INGENTING! Värsta otursdag! Jag titta i varenda affär som finns! Är skitarg nu, haha .. =) Måste vila! Hörs ikv ♥ Juste hade besöksrekord igår! Fortsätt att läsa era nya läsare .. =) Besöksrekordet blev på 500 ..


Stan

2009-09-06 @ 09:59:53
Godmorgon! Snabbt inlägg får de bli för jag måste dra snart .. =) Vaknade för en halvtimma sedan! Ska åka in till stan och köpa: skor, väska & koftor! Så kommer vara borta all day long .. =) Hinner inte blogga förrens eftermiddag! Så chaiiioo .. =) Hörs senare ♥

Godnatt

2009-09-05 @ 20:18:31

Äntligen så är jag hemma *puh* ! Det blev verkligen en lång dag! Är skittrött nu! Tror jag ska sova .. =) Tidigt är det, ja jag vet! Men måste få min skönhetssömn, lixom daaah?! Godnatt♥


Bildbevis kommer på måndag!

2009-09-05 @ 18:14:43
Försökte att printscreena kommentarerna, men man såg inte så mycket .. =) Om jag ändå gör om det så blir de samma! Så tror jag ska göra videoinlägg och visa?! Ska jag eller inte?! Om jag iaf inte gör det så kommer jag försöka göra bättre bildbevis, för vet inte så mycket om sådant! Aja whatever .. Iaf bildbevis/videoinlägg kommer på måndag morgon innan jag åker in till skolan .. =) För kameran är inte laddad just nu, och orkar inte ladda batteriet hahaha! Men aja ..

Justnu så väntar jag i omklädningsrummet på S' för hon prövar kläder .. =) Folk kollar snett på mig för att jag har en laptop i mitt knä, aja whateverr .. I know you love me! All uppmärksamhet är på mig som vanligt! Love it .. =) Nu har s' kommit ur omklädningsrummet, hon ska bara köpa lite saker! Har redan köpt det jag vill, slösat typ 2000 kr idag! Men iaf har ett möte kl 19.00, bloggar efter eller innan det ♥

Ni som snackar om saker ni inte vet något om ..

2009-09-05 @ 16:21:35

Ni som säger att jag inte får några / inga kommentarer har så jävla fel! Jag har bildbevis .. =) Ska bara printscreena sen så kommer jag visa upp det här i bloggen! Håll utkik .. =)


Liseberg

2009-09-05 @ 16:14:38

Hello!

Är i liseberg just nu .. =) Inte så kul dock att jag betala runt 700 för att komma in! Skitjobbigt när folk kommer fram till mig och säger '' är det du som är camila?!'' Fattar inte hur dom vet att det är jag som äger denna bloggen! Kanske för att jag lagt ut några bilder i bloggen på mig själv?! Herregud orka kolla igenom hela arkivet .. Aja whatever .. Det är faktist lite jobbigt när random människor som inte känner mig, kommer fram från ingenstans och vill ta bilder, snacka med mig oså! Weird! Så kan '' kändislivet'' vara .. =) Haha nejnej, skojar bara! Är inte känd! Men iaf känner inte för att snacka med folk som jag inte känner! Galna fans förstår inte sånt! Aja whatever .. Har bara åkt lite saker här i lisse! Åker in till stan efter det, sen så har jag ett möte att gå på! Ang något sammarbete .. seeya ♥


på ett café

2009-09-05 @ 11:52:01

Sitter på ett café med min bloggdator! Tur att jag tog med mig den annars så skulle jag inte kunna mobilblogga på hela dagen .. =) Min mobil är sönder, den ramla på golvet och gick sönder av sig själv?! Aja iaf .. Äter lite gott här på cafét! Verkligen en favoritcafé! Hörs senare ♥


Hörs ikv

2009-09-05 @ 10:59:31

Nu drar jag ut .. =) Mobilbloggar på dagen! Hörs ikväll eller tidigare


Inlägget som kom aldrig fram ..

2009-09-05 @ 10:52:50
Godmorgon! Är vaken nu .. =) Ganska tidigt va?! Inte så likt mig att vakna såhär tidigt! Behöver min skönhetssömn, men är ändå lika vacker! you want it! Ni önskar ni va mig va?! Fortsätt att drömma era fula svennar .. =) Iaf ska äta frukost, fixa mig och sedan dra ut och möta en vän! Hörs snart

godnatt

2009-09-04 @ 21:34:11
Sitter i soffan och mysar galet .. =) Inget bra på tv, men ändå! Aja .. Äter lite smått & gott muums! Väldigt länge sen faktist haha..=) Sista inlägget för idag! Så säger godnatt till er som ska sova nu hhöhö, pussn♥

Kandee - älskar hennes '' konst''! Hon ritar sjukt bra .. =)

Skönaste låten

2009-09-04 @ 19:10:07
Rihanna feat Jay-z & Kanye West. Jag älskar denna låten skitmkt .. =) LOVELOVE

Youtube

2009-09-04 @ 19:05:59

Sitter och lyssnar på skön music på youtube .. =) Älska! Lägger upp en favoritlåt strax, och som jag älskar grovt!


tvtime

2009-09-04 @ 17:44:31
Nu så ska jag kolla på lite tv .. =) Hörs efter det ♥

Saker jag ska göra idag / imon!

2009-09-04 @ 17:43:06

 Duscha, platta håret?!
 Åka in till stan och köpa skor!
Köpa ett par mysiga koftor!
 Göra alla läxor som jag har .. ?
 Möte med ****
 Träffa lite folk oså!

Tror ni jag hinner med allt detta?!


Check!

2009-09-04 @ 17:19:32
Har gjort lite * hemliga * saker .. =) Berättar det i bloggen om några veckor! Det ösregnar som helvete där ute! Först så regnar det asmkt, sen så slutar det! Typiskt göteborgsväder .. Aja whatever! Men iaf jag är somsagt inte så trött idag haha .. =) Så kommer åtminstonde blogga idag, no bad uppdate! Det gillar ni va?! Ska göra några saker i bloggen, som tex ändra lite saker! Hörs snart ♥

Dålig uppdatering dom senaste dagarna ..

2009-09-04 @ 15:37:19

Förlåt för dålig uppdatering! Har inte hunnit sätta mig vid datorn så mycket .. =) Har faktist ett privatliv OK?! Aja .. Jag får så jävla mkt flipp på blogg.se .. Jag fattar ingenting av detta '' nya'' systemet! Usch .. Fattar inte ens varför dom behövde ändra skitet! Aja glöm det?! Iaf jag kom hem runt 15.00 (?) från skolan! Lovar att jag ska bli bättre på att blogga, men skolan kommer alltid före bloggen .. Men ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Minst 3 inlägg / dag! Aja whatever .. Förstå så mycket jag gör för er äckliga läsare?! Lixom dah?! FUCKYOU .. =) Tro inte att jag bryr mig om er, lixom usch! Over my dead body att jag bryr mig om er! Nu ska jag kolla på lite tv! Hörs snart igen ♥


J*vla blogg.se ..

2009-09-03 @ 17:23:58
Jävla blogg.se som ändrar nåt hela jävla tiden .. Är sjukt trött på dom idioterna?! Aja whatever .. Tar ett tag innan jag fattar allt detta skit .. =) Men iaf kom hem från skolan vid 16.20 sent va?! Ja jag vet, skitskola! Anyway jag är sjukt trött, måste ta nåt att äta lixom dah?! Har inte ätit nåt på hela dan! Hörs senare ♥

Plugg

2009-09-02 @ 18:07:32
Hello alla camila - looovers !♥

Var ute en stund, gick oxå en snabbis till ica! Aja .. Nu är det pluggplugg som gäller! Har juh ett prov på fredag & jag har inte pluggat NÅGONTING! Bara jag inte får ig .. =) Ska plugga ihjäl mig, hörs imorrn ♥

..

2009-09-02 @ 14:53:36
Hej alla camila-lovers!

Kom hem nyss från skolan, måste ta nåt att äta! Har inte ätit någonting på hela dan .. =) Men iaf jag kan äta vad som helst utan att bli fet, lixom väger inte ens ett kilo mer då! Love my body!

Bloggalen all day long

2009-09-01 @ 17:48:55

Hello! Har bloggat galet idag ellerhur?! Sa att jag var upptagen hela dagen men ställde in ett par möten för jag orkade verkligen inte .. =) Lixom dah?! Jag är bara 14 år gammal, sånt skit passar inte mig! Aja whatever .. Vad gör ni dah?! I dont really care! Har inte mycket att göra nu, drar nog ut en sväng med en vän! Bloggar efter ♥


Bloggdesign

2009-09-01 @ 16:33:06
Just nu så håller min bloggdesign på att fixas .. =) Eftersom jag inte fattar någonting i photoshop så fick jag hjälp!Har haft denna designen i ca 1 månad fast har tröttnat på den lite faktist! Men annars så är den skitsnygg .. =) Lottar kanske ut denna designen, får se?!
Bild gjord i photoshop cs, det enda ja kan göra där är detta :
hahaha , misslyckad?! Det tycker jag iaf!

Massor med tävlingar kommer!

2009-09-01 @ 14:12:48
Kommer köra igång ett par tävlingar här i bloggen! Man kan vinna massor med saker .. =) Har lagt till en ny kategori '' tävlingar''! Pussn ♥

skitdag

2009-09-01 @ 14:09:45

Kommit hem nu .. =) Skitdag är allt jag kan säga! Berättar mer sen .. =) Har ändrat tävlingsdagen till torsdag ist, alltså den pågår ända tills torsdag eftersom det var inte alls många som deltog! Runt 50 st .. Hörs senare ♥


Är upptagen idag!

2009-09-01 @ 08:15:59

Förlåt för dålig uppdatering, blogg.se hackade igår! Så det gick inte att logga in .. =) Börjar faktist kl 8, vaknade nyss! Orkar inte gå .. Har mycket att göra idag! Så det blir inte så mycket uppdatering idag! Hörs senare ♥


RSS 2.0