FOKIS.SE

2009-10-27 @ 18:48:45

Jag är med och tävlar hos fokis.se!
Skulle verkligen vilja ha plattången från forHair.nu!
Jag är med i sjukt många tävlingar som ni ser  här i bloggen, men alla dom är avslutade och jag vann ingenting ;s vinner aldrig :(
Hoppas jag vinner, & jag älskar fokis blogg!
Besök den, ni kommer inte ångra er!


TÄVLING!

2009-10-24 @ 11:21:06

Jag är med i en tävling hos ballogparaden.devote.se, klicka HÄR för att komma till tävlingen!
Man vinner ett halsband/örhängen från, sweetadeline.se

NY BLOGG - FÖR TILLFÄLIGT!

2009-10-19 @ 16:42:12

hej allihopa, jag sa att jag inte skulle blogga på ett par dagar men har ändrat mig nu! Jag har skaffat en ny blogg som heter www.nnbitchie.blogg.se, men den är bara för tillfället! Hatar verkligen min blogg alltså denna! Så jag skaffa mig en ny, saknar dom tiderna jag brukade typ älska och blogga! Jag hatar att blogga nu, min bloggdesign hatar jag grovt, vet ínte varför! Jaja, på www.nnbitchie.blogg.se så ska jag blogga i en vecka, sen så tar jag bort den bloggen! Kommer tbx till denna fula sen, haha! jaja, så från och med nu så är nnbitchie min blogg, men bara i en vecka! Vi hörs om en vecka i denna bloggen, hahaha!


I CANT TAKE IT ANYMORE!

2009-10-18 @ 10:17:17
mår lite bättre, orkar inte med bloggen just nu! Den kommer åt sidan ett tag, bloggar typ när jag vill! så vi typ hörs om ett par dagar ?

IM BYING IT!

2009-10-17 @ 18:49:16

Dessa ska jag köpa på tisdag tror jag! Sjukt snygga är dom, ska verkligen köpa de! Och dom kostar endast 129;- vilket är sjukt billigt för denna läckerbiten, haha .. =) Jaja, när jag drar in till stan på tisdag så ska jag även köpa smycken, alltså halsband ringar örhängen osv .. Hoppas också jag hittar annat fint, dessutom så köper jag KANSKE min everest jacka ni vet den där röda .. ?! Men jag är fortfarandre tveksam om jag ska köpa den jackan eller inte, men iaf dessa leggingsen ska jag absolut köpa! Kolla så snygga, dom kommer sitta perfekt på mig as usual! Jaja, vi hörs på måndag eller imorrn! Pusspuss.


HISS & DISS BITCHES - THINGS ON YA BODY!

2009-10-17 @ 18:42:19


Mjukisbyxor : dom är så sköna, passar bra till allting! Om man inte orkar fixa sig så kan man bara ta på sig ett par svarta mjukis & en stor kofta med en enkel frisyr, skitbekvämt & fint!

UGGS : jag vill verkligen ha ett par, min syster har ett par äkta men jag får inte låna haha ..?=) Iaf dom är sjukt snygga, och skitsköna! Måste skaffa mig ett par snart, it's on my list!

Jeans :
inte så mycket att säga om de! Men dom är fina & passar alltid perfekt på mig! Kanske inte på er men på mig så passar dom alltid perfekt, Ijeans.



Stora skor :
fyfan att dom priduceras eller vad det heter .. ?! Typ varje gång jag går till en skobutik och jag vill köpa ett par skor, så finns det alltid bara skitstora storlekar kvar! Det är alltid storlekar som : 39,40,41 osv .. som finns kvar! Seriöst har verkligen kvinnor mansfötter?! Euuw!

Jeansbyxor med färgen bajs : som kissie's & desiree's jeansleggins som är utav färgen bajs! Sån äcklig brunaktig färg! Jag blir fan äcklad.

Pälsjackor, mössor osv .. :
jag bryr mig faktist inte om sånt, men jag tänkte på en sak! En stor diss för pälsjackor & mössor för det är fetäckligt, djur som har dödats bara för att man ska göra jackor osv .. Nej jag bryr mig inte men en stor diss iaf!

BLOGGAWARDS

2009-10-17 @ 18:19:20

förlåt för den dåliga uppdateringen, har lixom inte skrivit på 4 dagar snart ..?! Har inte orkat, sorry! Häromdan så gick jag in till blogg.se och jag skrev ett inlägg sedan så var allt typ borta ?! ;s Konstigt! Aja, men im back on track nu! Jag fick en inbjudan till bloggawards igår, lixom tänk er jag fick en inbjudan till BLOGGAWARDS! Trodde helt seriöst att det skulle aldrig hända! Jag var helt ordlös när jag läste inbjudan, helt seriöst jag har bara ett par hundra läsare per dag & få kommentarer! Aja, tyvvär så kunde jag inte dra in till STHLM för dom skicka inbjudan så jäkla sent! Bloggawards är ju idag ( just nu ) och dom skicka inbjudan igår, jag hann inte boka biljetter! Ville verkligen åka, detta skulle lixom bli '' my moment'' jaja får väl dra dit nästa år ( om det ens blir en till bloggawards)! är så ledsen justnu, eller whateverr ill get over it .. ?! Shit lixom tänk er om jag var där så skulle jag ge desireé en fet örfil haha .. =) Dom som skicka inbjudan sa att det var i sista minuten, dom sa att en anna bloggerska kunde inte komma så jag var nästa på listan! Nej, inget mer snack om bloggawards! vi hörs strax med en hissar & dissar lista!


OUTFITS - UTAN BILD!

2009-10-14 @ 19:44:01
Gårdagens outfit : grå kofta med vitt linne & svarta jeans.
Dagens outfit : svart cardigan med vit tshirt & skitsnygga mörkblåa jeans!
Morgondagens outfit : vet inte än, haha.

; att jag minns såna här saker '' ovanligt '' .. i dont think so, haha .. ?!

LÄXOR

2009-10-14 @ 17:14:56
har inte gjort mina läxor än, satt fast vid dator bara! Haha .. ? Ska läsa tjugo sidor i '' pojken som kallades det '', skitsorlig bok jag svär! :(<3 sen så har jag massa frågor att svara på, ooh detta kmr ta lång tid! Aja vi hörs imorrn!

EVEREST - HÖSTJACKA!

2009-10-14 @ 16:08:10
EVEREST T DOWN JKT F09 BLACKHar vandrat runt här hemma, sens jag kom hem från skolan! Iaf jag är inne på ett par hemsidor och jag letar efter en ny höstjacka! Vill ha en som ska vara lång, inte kort som min förra everest! aja, ska iaf köpa en höstjacka snart om ett par dagar! Vill inte ha en svart, typ en röd vill jag ha .. ?! Denna jackan funderar jag på att köpa. Men den är mycketmycket finare IRL, inte såhär ful som på bilden! Jaja, den är lite dyr i priset men det gör inte så mycket! Men helt seriöst 1000 :- för en sånhär jacka ..?! Men den är snygg! Tror nog jag ska köpa den, men jaja vi får se! Den är från märket everest som min nuvarande jacka har, och denna höstjackan kommer från stadium! Sjukt snygg är den! Vill verkligen köpa den, men jag måste tänka över saken! Jag köper oftast höstjackor, sen så gillar jag dom inte mer. Detta kommer nog ta ett tag, haha .. =) Aja whateverrr .. vi hörs senare! För nu så måste jag göra min underbara läxor ( not )!

SKOLAN

2009-10-14 @ 08:32:47
hej bloggen, snart så ska jag dra till skolan! Ska bara fixa mitt hår & lägga på lite puder på ansiktet, haha .. =) ajja måste gå nu, vi hörs senare!

VILL HA DEN NUNUNU !!!!!!!

2009-10-13 @ 20:11:42

asso jag måste köpa dom dära tajts/leggingsen med sån silvrig dragkedja där nere, asso dom är skitsnygga! Jag döör för dom, måstemåste köpa dom snart! typ imorrn, eller på helgen ?! Dom är skitbilliga! Gissa hur mkt dom kostar .. ?! Bara 129 kr, och dom kmr från butiken ****, haha aldrig att jag säger! Eller fråga om ni vill, så kanske säger jag! Iaf dom är skitsnygga, asso måstemåste köpa dom! Och det är skitsnyggt med dragkedja där nere, har letat efter sånnahära skitlänge nu!




SKA KÖPAS SNART!

2009-10-13 @ 18:13:18



1. cardigan - tvek på om jag ska köpa den, men jag tror jag ska ?!
2. väska - ska köpa den , den är snyggare i verkligheten!
3. örhängen - skitbilliga, ska köpa såna svarta & vita!
4 Tajts med dragkedja där nere - skitsnygga, måste köpa dom!


BLOGG.SE'S FEL!

2009-10-13 @ 15:49:03
ville egentligen blogga igårkväll, men de gick nt! Asso jag kmr stämma blogg.se jävla skit! aja, har varit hemma ett tag nu! kom vid halv 3?! Iaf jag hade fysik prov sista lektionen, jag kunde faktist mkt! Men det jag skulle säga var att PROVET VAR SKITLÄÄÄÄÄTTT! ja sväär den va tväär lätt, jag kunde allting eller typ haha .. =) Jaja, juste har sovmorgon imorgon för min lärare ska gå ngn stans elr nåt, iaf börjar typ 9 ?! bloggar snart igen, hejdå!

JAG KAN ALLTING!

2009-10-12 @ 19:23:05
det tar f*n 100 år att logga in på blogg.se, jävla skit! Seriöst jag orkar inte mer med blogg.se! Vill lägga ner min blogg, & skapa en ny såklart! Fast inte på blogg.se .. =) Men iaf som tur så ska min blogg flyttas till paower.com ( sidan är inte uppbyggd än ) om ett par veckor, förhoppningsvis! Aja, jag gick hem till en vän som bor exakt 1 minut ifrån mig haha .. =) Iaf vi träna på provet vi har imorrn, jag kunde redan allt innan jag drog dig menmen .. !? aja, jag träna typ i en halvtimme och jag kan typ allt! Helt seriöst, jag kan allting haha .. =) Men jag ska träna på ett par saker, jag måste få in typ 10 st till meningar i mitt huvve hahaha .. Då är allt klart! Jaja, ska göra min tyska läxa nu och plugga lite mer på fysik, men vi hörs imorgon! puss

DAGEN

2009-10-12 @ 16:10:11
hej igen .. ?! Förlåt för att jag inte blogga idag på morgonen även fast jag lova! Aja, jag hade inte tid! Vaknade typ vid 7.50?! Ja, jag vet hel tidigt .. =) Men asso sen så städade jag lite i huset så det var skitrent! Brukar aldrig städa, men jag har gjort de dom senaste dagarna ;o Men iaf imorse så hann jag inte blogga, för jag gjorde andra massa saker! Jaja, behöver faktist inte förklara för er läsare! Detta är MIN blogg & MINA regler .. =) Aja imorgon så har jag ett fysikprov, jag suuuuugeeeeeeer på fysik! Så jag måste träna extra, så det  blir ingen bloggning idag! Jag måste träna skitmkt, helt seriöst! Så vi hörs imorgon eller kanske ikväll om jag är säker på att jag kan allt, hoppass! Aja, pusspuss<3

TIPS! - FINT HÅR!

2009-10-11 @ 19:15:41



Kallt väder, torra inomhusmiljöer och tillplattande mössor tenderar att sabba frisyren rejält. Så här gör du för att råda bot på höstens hårhot.
Problem: Du får torr hårbotten.
Lösning: Byt till ett anti-mjällschampo.

Problem: Underhåret tovar sig.
Lösning: De grövre klädmaterialen vi har på oss under höst- och vintermånaderna får ofta håret att tova sig när det dras fram och tillbaka över tröjorna. Sammet, tweed och ylle är hårets fiender; mer hårvänliga material är bomull, siden och kashmir. En hästsvans, knut eller annan håruppsättning skyddar håret, och vill du ha utsläppt hår kan du luta dig framåt och spraya en återfuktande spray på underhåret. Red ut eventuella tovor med en glestandad kam.

Problem: Håret är torrt och saknar lyster.
Lösning: Använd hårinpackning en gång i veckan, leta efter ett schampo som innehåller B5 och panthenol och smörj in eventuella plattänger med olivolja en gång i veckan.

Problem: Ditt hår blir platt och trist efter att du tar av dig mössan.
Lösning: Styla ditt hår för extra volym redan innan du tar på dig mössan. Vänd huvudet upp-och-ner när du fönar håret och använd en volymspray eller volymmousse vid hårrötterna. Har du långt hår kan du sätta upp ditt hår i en hög knut under mössan, och sedan släppa ut det igen när du kommer
in.

Källa : Taget från en hemsida.

DAGEN

2009-10-11 @ 19:13:47

har inte gjort någonting av det jag skulle göra idag, haha ops .. =) jag har bara duschat .. ?! och läst på inför provet, men jag läste bara typ 5 meningar ;o?! Får träna mer imorrn! Ska fixa mitt hår nu, det är afro o krulligt hahaha .. =) Aja, juste min photoshop är slut & jag måste köpa ny! Måste göra det, nununu! Men jag vet inte hur man köper, de står ngt om serienummer?! HJÄÄÄÄLP MIG! Jag måste redigera mina bilder, haha nejskojarba .. ?! Jaja, over with that! Måste gå nu! Men jag ska skriva ett tipsinlägg snart, de kommer upp alldeles strax! Men vi hörs imorgon på morgonen innan jag drar till skolan!


GRATISBIO - I LOVE!

2009-10-11 @ 15:27:31

Jag är medlem på en fantastisk hemsida som heter gratisbio.se! Den är den BÄSTA gratissidan som finns i Sverige enligt mig, ni kommer också tycka så om ni blir medlemma ;> Jag har tjänat runt 100 kr ( i presentkort ) på endast 5 dagar på gratisbio, vilket är superduperbra! Gör ni detsamma som mig så kanske ni får ännu mer, eftersom jag endast tjänat mina poäng från gratissaker osv .. Tex som : Värva, aktivapoäng, skriva i gästböcker .. & mycket mer! Jag är sjukt glad över att jag har blivit medlem på denna sidan, utan den så skulle jag inte kunna köpa det jag vill ha. Det är sjukt lätt att tjäna poäng, om du är aktiv så får du ca 2 p/dag! Skitbra, dom andra gratissidorna är inte såhär bra!

Om du vill tjäna ett presentkort som mig så behöver du bara göra detta :

1. Bli medlem på denna länken : http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=173549
2. Aktivera ditt konto!
3. Börja tjäna poäng som du får superfort!
Och det bästa är om du värvar någon vän till dig så får du hela 200 P ( plus 50 p ) när den du värvat har tjänat ihop endast 175 poäng! Du kan välja mellan presentkort, biobiljett & menybiljett! Presentkorten gäller på nästan alla svenska butiker ( ex. ginatricot hm stadium osv .. ) Om du bloggar som mig om gratisbio, så är du atoutomatisk med på att vinna 500 kr på nelly.com! Tack för en fantastisk sida gratisbio! Ni är bäst!


SUPERGRATIS - ÄNNU EN FAVORIT!

2009-10-11 @ 14:11:50

jag har många favoriter på gratissajter, en av dom som är högt upp på min lista är supergratis.se! Dom har gjort en helt ny sajt, med massor av nya erbjudanden! Vilket är sjukt bra enligt mig .. =) Det är sjukt lätt att tjäna poäng, man kan värva vänner och man får 30 p för det, vilket är skitbra! Man kan också blogga som jag gör nu, och då får man 30 p för ett inlägg! Men bloggen får inte vara nystartad, utan den måste ha funnits länge!

Du behöver bara :
1.Bli medlem & aktivera ditt konto
2. Börja tjäna poäng, det är superlätt!
3. Få hem dina presentkort / saker osv .. haha ;)


GODMORGON

2009-10-11 @ 11:06:00

godmorgon på er, är ni vakna än .. ?! jag vaknade typ vid 9, asso fattar inte varför jag vaknar så tidigt! det är verkligen konstigt .. =) aja, idag så har jag massor att göra! ni vet en söndag, då man fixar allt för imorrn osv .. så jag har skitmkt att göra idag, tror jag .. =) vi hörs lite sent idag, hinner inte blogga så mycket!Jaja, allt detta måste jag göra idag ;
Vi hörs sen, pusspuss!<3
 Duscha!!

 
Fixa mitt hår, ska inte platta håret!

 
Träna på mitt fysik prov, har det på tisdag ;o

 
Tvätta kläder ( kanske )!

Blogga, haha ;)


GJORDE NÅGOT TROTS ALLT!

2009-10-10 @ 20:30:25

gick ut en stund, det var iskallt! Och klockan var inte ens 7 & det var typ kolsvart ute .. =) Jaja, kom hem för typ 1 timme sedan! Åt pringles-chilli smak, skitttgott & med fanta! Muums .. =) Aja ska dra och kolla på tv nu, vi hörs imorgon! Godnatt, pusspuss <3


DET GICK INTE!

2009-10-10 @ 16:25:12

jag hade spelat in en snabb video där jag typ halvsjunger, men det gick inte att ladda upp den på videofy! För det är fel fil-typ! Aja får väl spela in den någon annan gång med min kamera, orkar inte göra det nu för den är ínte laddad!


Video

2009-10-10 @ 16:17:03

ska sjunga in en låt, asso min röst! Laddar upp den snart .. =)


FUCK DENNA DAGEN!

2009-10-10 @ 16:15:01

asso har fett tråkigt, vad ska jag göra idag?! jag kan visa bilder här i bloggen, för jag har ändå inget annat att göra ! Whatverr .. får göra det en annan dag! Omg kom på nyss att jag inte loggat in på videofy ** på skitlänge, väna ska logga in .. Kanske så gör jag ett videoinlägg idag! Vill ni se mitt första misslyckade videoinlägg, men den är inte om mig! Ville ba pröva om webb-camen fungera, haha så denna videoinlägg sög! aja vet inte vad jag ska göra nu, det är skittråkigt! Asso jag orkaaaaaaaar nt! Aja whateverrr .. får väl blogga mycket idag! Hahaha .. =) Ps: Ljudet som ni hör ( inte sången) är tvn för den är nära min dator!

 


Tråååkiigt!

2009-10-10 @ 15:18:28

hello bitches!

Loggade in nyss på min mejl, och såg att jag fått ett mejl av falsksanning! Hon berättade att hon fått ett mejl av en läsare som ville att jag skulle berätta det jag vet om paulina danielsson, iaf jag skrev tbx till henne! Mer får ni inte veta, jaja det var inte så stort! Det finns absolut ingenting på tv, bara the city hela tiden! Tråkigt .. =) Så jag bestämmde mig för att städa lite i huset! Nu så är det rent och fint haha .. =) Jag städar aldrig bara så ni vet! Aja ska ta något och äta nu vi hörs senare, pusspuss!


IM BORED

2009-10-10 @ 12:00:30

jag har fett tråkigt, lixom jag bloggar hela tiden!
vill lägga ner min blogg, orkar inte med den .. ?!
ska jag elr nte? HELLNOO!
iaf ni kanske blir irriterade på hur jag skriver!
Men imorgon så ska jag fortsätta skriva ..
som jag vanligtvis fejkat skriver!
Asso underlinje, fetstil & kursiv osv ..
åååh lyssnar på min ffavoolåt, empire state of mind!
asso jag älskar den låten, skitttmkttttt!!!!
jaja, laaaater<3


OLD STYLE

2009-10-10 @ 11:57:18
ffinns inget påe tv, lyssnar på min favvo-låt! Älskar den<3
Iaf jag orkar inte skriva som jag alltid gör, lixom fet stil underlinje kursiv text!
ssåååe jag ska skriva som jag gjort sens början,
kolla in mitt arkiv på April sååe ser ni hur jag skrev!
ajja whateverrr, vet inte vad jag ska sääga sååe ..
vi hörs typ sen eller ?!
whateverrr, pussshejj /c

RUBRIK HÄR!

2009-10-10 @ 11:24:37
ville bara uppdatera snabbt så ni vet vad jag gör! You should be happy .. =) jaja, har tråkigt så jag sitter och kollar på tv! Vet inte vad jag ska göra idag! Men nu så ska jag kolla på tv, får se vad jag gör senare! vi hörs senare Pusspuss! seya, dont wanna be ya haha :)
Gårdagens outfit var: grå/svart cardigan med svarta jeans & baslinne, t-shirt! Plus tygskorna!

HISSAR&DISSAR - BLOGGARE!

2009-10-10 @ 09:14:20


KenzaZoutien(?) : Jag själv gillar INTE henne, men hon får lite cred för att hon kör sin egen grej! Bruden bryr sig inte om vad andra tycker, & gör vad hon vill typ utan att bry sig ..?! Iaf kenzazouiten får dagens cred!

Foki : ÅÅH! Så söt är hon .. =) Hennes röst, aww(L) Och trevlig är hon dessutom, kan inte sluta hissa foki! Sötaste tjejen inom bloggvärlden, looove uu foki ♥

Hejpaulinas.blogg.se : Jag vet inte vad hon heter, men jag skrev in hennes bloggadress! Iaf jag tror hon heter paulina .. ?! Jag hissar denna tjejen för att hon är mkt mer värd än paulina danielsson! Visst Paulina D kan fortsätta kalla henne ful, men helt seriöst tycker ni verkligen Paulina D är fin?! Haha jag tror jag dör snart .. =) Hon tror verkligen hon är det, stackarn! Iaf hejpaulinas.blogg.se är mkt bättre än Paulina D! Shit, PD tror verkligen hon är snygg, HAHAHAHHAHAHA! Aja, en hiss för hejpaulinas.blogg.se, hennes blogg är bra!;)


Amandavardet : Inga ord, jag hatar verkligen denna tjejen! Hon tror hon är sådär '' cool'' och att hon kommer fortsätta att vara en av de typ mest besökta i blogg.se's lista & bloggportalen ..?! Hennes blogg är så jävla tråkig! Folk besöker bara hennes blogg för att nivet hennes ansikte, det där långa fejset! Usch säger jag bara .. =) Inget illa dåe, men jag säger bara sanningen!

PaulinaDanielsson :
BITCH BITCH BITCH! Stackars lilla dig .. =) Haha du tror verkligen du är '' the it ''! Well fine, jag tycker helt seriöst att du är helt omogen! Sluta hitta en ursäkt, som denna tex: JAG ÄR BARA 15! Barn som är 12 år gam´mla är tillochmed mer uppfostrade än dig, dom vet vad som är fel & rätt! Vilket du inte för bruden .. =)Juste, du härmar folk hela tiden! Som kenza, med det röda läppstiftet! Du passar inte i det, lägg av! Du vill väl inte att folk ska veta vad jag vet om dig, duvet det värsta du gjort .. ?! DONT MESS WITH ME BITCH! Och dessutom, du är ful & din blogg suger grovt!

Ccamiila.blogg.se :
Dissar mig själv för min dåliga uppdatering, sorry ska försöka uppdatera mer jag lovar .. ?! Men annars så är jag alltid på hisaar listan, lixom dah what else?! Haha .. =)


GODMORGON PÅ ER!

2009-10-10 @ 08:44:03
hej allihopa, vad ska ni göra idag då?! Okej helt ärligt talat så bryr jag mig inte .. Vaknade sjukt tidigt idag, runt 8! Vet inte varför så tidigt ;o? Aja, igår så drog jag ut på natten! Eller typ vid 21-tiden men iaf det var skitmörkt & tvärr kallt! Jag dog, helt seriöst haha .. =) Måste köpa en höstjacka, har haft min korta everest i 6an&7an! Ska äta lite frukost nu, och sedan så skriver jag nog hissar&dissar listor, vi hörs snart!

GÄSTBLOGG - hubba bubba

2009-10-09 @ 16:04:54
återigen så bad camila mig att skriva här, haha tönt .. =) Camila ska ju inte blogga förrens imorgon, bruden hatar att blogga faktist haha! Aja .. Camila är hemma hos mig nu, hon äter haha! Jaja, nu så ska jag dra! vi hörs när vi hörs typ om 4 år, haha nejnej! Camila är tbxh imorrn, seeyyaa!

SISTA INLÄGGET NU! VAR TVUNGEN ATT LÄGGA UT MIN FAVORIT LÅT!LOOOVE!

2009-10-08 @ 19:50:27
DAGENS LÅT :
Jag älskar denna låten, helt seriöst! Den är den första på min favorit låt lista!
Lyssnade alltid på den på mtv.se's hemsida, hitta denna låten när alica & jay-z uppträdde på VMA'S! Brukade alltid lyssna på den men sen så glömde jag bort den! Sen så kolla jag in thevoice.se och där hitta jag min älskade låt, grovt bra!
Älskarälskar låten!
Alica keys ft Jay-z - EMPIRE STATE OF MIND!

JAG BLIR INTE LÄTT RÄDD!

2009-10-08 @ 19:36:50
blogg.se funkar inte, har försökt logga in i typ 10 min nu! Så jävla störande, tur att min blogg ska flyttas till paower.com ( sidan är ej uppbyggd än, men jag kan gå in på den ) Omg ni anar inte vad som just hände ..?! Eller för typ 1 timme sen! Det regna som fan, och sedan så kom det en fet gul blixt & det skaka typ ;s Fan vad rädd jag blev, ooh hatar sånt! Hoppas inget sådant skit händer igen, kan inte förklara hur det var men det var hemskt! nu så fungerar inte min internet så jag kan inte publicera detta inlägget nu, jag måste fortsätta att skriva haha .. =) Aja whateverr .. Dagens outfit idag var : grå tjockkofta, svarta jeansbyxor & svarta tygskor! Kommer inte kunna blogga imorgon, jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig imorrn! Bestämmer alltid vad jag ska ha på mig dagen innan, så idag har jag redan väljt imorgons outfit haha låter lite konstigt! Iaf outfiten imorgon blir : svart/grå cardigan, blå jeansleggins & vit t-shirt med vitt långt linne! Skitsnyggt och enkelt, men jag skippar kanske jeansleggingsen om det regnar! Tar på mig mina ljusblåa jeans då! Iaf nu så fungerar min internet så nu kan jag publicera detta inlägget! Imorgon så kommer jag inte blogga, orkar inte! Så det blir ingen uppdatering imorgon! Detta är sista inlägget för idag så då hörs vi på lördag typ ..?! Aja hejdå!

HEJ & HEJDÅ

2009-10-08 @ 17:07:34
är hemma nu, eller för ett tag sen! Massor har hänt idag & jag orkar inte berätta! Är inte på humör att blogga, måste logga ut för syster tvingar mig, hon ska gå in haha apa .. =) Aja whateverr .. Vi hörs typ sen?!

Kommentarer!

2009-10-07 @ 19:31:24
ni suger på att kommentera, kommentera på då! Justnu så håller jag på att rensa HELA min kommentarslista, darför så godkänns inga kommentarer förrens jag är klar! Är nog klar imorgon eller på fredag! Tar bort alla gamla kommentarer från april-juni 09! Håller på att ladda ner msn nu, för min har inte fungerat på flera veckor! Jag hade den gamla versionen av msn och nu så går det inte att logga in för att jag måste ladda ner den nya! Och det kommer inte gå såklart, har försökt typ 100 ggr! Den är alltid på 56% sen så stannar den! Måste ha min msn nu! Jag har flera obesvarade mejl och jag vet inte hur man loggar in i hotmail, nån som kan hjälpa mig!? Flera företag har skickat samarbeten osv .. Detta gäller fan mitt bloggliv haha, och dessutom så får jag mina bloggpengar snart! Eller typ om 1 månad, haha ååh .. =) Whateverr .. ska dra nu! Vi hörs imorrn.

TIPS!

2009-10-07 @ 16:26:52

runt ansikte

”Välj en frisyr med volym på höjden som förlänger din ansiktsform.
Undvik volym på sidorna eftersom det får ditt ansikte att se bredare ut.”

fyrkantigt ansikte
 ”Du passar i frisyrer där håret är flikat på sidorna så att det mjukar upp din ansiktsform.
Undvik frisyrer med raka, grafiska linjer.”

ovalt ansikte
 ”Grattis! Du passar oftast i vilken frisyr som helst!”

avlångt ansikte
 ”Satsa på lugg i olika former för att ta ner pannan litegrann.”

hjärtformat ansikte
 ”Testa uppklippta längder och en flikig frisyr med volym och höjd.”

Källa: Taget från paulina frimans blogg!

Tips!

2009-10-07 @ 16:25:41

Har funderat på att skaffa en nu kategori, den ska heta tips! Har fått massa frågor om sådant osv .. Så nu tänkte jag göra en tipskategori! Aja whateverr .. Första tipset kommer strax!

OBS! Vissa tips ska jag inte skriva själv, orkar inte för det kommer ta för lång tid! Men jag tar dom viktigaste & de jag tycker är bra o fungerar!


DAGEN

2009-10-07 @ 16:19:35
Hello bitches!
hur mår ni dah .. ?! Whateverr! Kom hem för ca 2 timmar sedan, orkade inte blogga sorry! Iaf idag så var det typ en vanlig dag, men massa typ bråk & sånt skit hände ..

UPPDATE: En stor del av inlägget är raderat, men whateverr! Nu så ska jag käka pizza vi hörs senare!

/CAMILAOUREVOIR

2009-10-06 @ 16:27:36

har varit hemma ett tag nu, kom för typ 2 timmar sedan! Hade juh orientering, hitta ba 4/8 kontroller, så där stack min guldiga medalj haha! Men de va skitsvårt, fast vi kunde letat efter 5 6 7 8 men vi orka nt så vi ba drog hem! Jävligt svårt var det också, tro mig ingen av er läsare skulle ha klarat .. =) Det är skitsvårt, fast inte så mkt för mig! Aja whateverr .. Har gjort min engelska läxa nu, och så har jag biologi & svenska läxa till imorrn! Men jag har inte böckerna hemma, dom är i skåpet haha .. ?! Men biologi läxan gör jag väl på bambarasten, fuuuck! Jag har svenska på morgonen, och jag har läxan till imorrn på morgonen! Haha, kommer nteh hinna göra den!
JUSTDET: glömde säga att jag hade fotografering idag, klassfotot blev väl bra! Men tro mig jag blunda säkert, haha hoppas nteh .. =) Men självporträtt är imorrn, det har aldrig varit så .. ?! Vi brukar alltid ta bilder själva när det är klassfoto osv .. Gå dröm, ska nt ta foto imorrn! Orka klä mig fint igen, nejnej tänker inte! Dom kommer ändå bli fula så .. Men nu så ska jag dra & kolla på tv, dessutom så ska muumiish köpa polly till mig & massa gott! Åh ge mig! Det var fan en vecka sen jag åt godis, geeee migggggg hahha .. =) Skulle igentligen inte blogga såhär '' tidigt'' för jag har massoor att göra, men idag så kommer jag inte blogga! Detta får bli dagens inlägg! Fast vi hörs imorrn, lite sent kanske .. ?! Aja whateverr .. Ska börja säga dagens outfit utan bild, ja jag vet det suger men ändå haha .. ?! =)

Dagens outfit idag är : Svarta jeansbyxor från urbanoutfitters, blå topp från London, vitt långt linne från ginatricot, & svarta skor från jag vet inte vad! Plus ett sött blått/vitt armband haha .. =)
Och sedan så bytte jag för jag skulle ha origentering : Outfiten blev, Mjukis & tjocktröja!


JAG HAR ÄNDRAT PÅ MIG - TILL 100% §

2009-10-05 @ 19:58:14
detta är inget blogginlägg, eller jo typ haha .. =) Men jag har funderat på en sak, jag är sjukt trött på att provecera! Ja, det kanske var lite kul i början men sedan så blir det bara så himla tråkigt! Jag tycker helt seriöst synd om kissie & dessie för deras liv är helt förstört! Nej men skit i dom, iaf jag ska ändra på mig helt totalt! Från och med nu så ska jag inte provecera, vara elak osv .. Men jag säger min åsikt, men inte på ett elakt sätt! Jag tänker absolut inte sitta framför datorn och provecera skiten ur mig! Nej nej .. sån är jag inte! Jag har inte så taskig & elak IRL, tänker ALDRIG göra om det jag gjort här i bloggen! Hoppas ni förstår vad jag menar! Nu så tänker jag ha en ny början, funderar på att radera typ alla mina inlägg som jag skrivit dom senaste 7 månaderna! Det är runt 400 inlägg, eller nej det där är ett förflutet! Jag tänker inte radera inläggen, men jag skiter i dom! Ny så är det en ny början för MIG & inget provecerande nu & elaka saker! Fyfan nej .. =) Jag tänker inte förstöra mitt liv genom att vara taskig & elak nejnej sån är jag inte!!! Iaf jag älskar mitt liv & tänker inte förstöra de på detta sättet! Jag säger bara en sak till er bloggare , PROVECERA INTE NI FÖRSTÖR BARA ETT LIV! hoppas ni följer mitt råd, tack för att ni läser min blogg ;) Nej nu så måste jag gå tillbaka till att plugga på tyskan haha .. =) Men vi hörs imorrn, dock lite sent! Men pusshej ALLA SÖTA LÄSARE & NU SÅ MENAR JAG DET!! ta detta på allvar eftersom jag menar helt seriöst ;) PUUUUUUSSSSSS

JAG LEVER

2009-10-05 @ 17:17:34
Förlåt för dålig uppdatering idag .. ?! På morgonen så hann jag inte blogga, satte inte ens på datorn! Iaf idag så hade jag inte skolfotografering, den var inställd .. =)Övedriv snälla, dom ställer in den från ingenstans! Jag hade inte fixat mig oså, hade inte på mig mina kläder & allt! För att jag skulle ha lång rast och då så skulle jag komma hem o byta om .. Men som tur var så sa dom innan att den var inställd, men iaf vafan gjorde dom de för?! Tycker synd om dom som hade fixat sig haha .. =) Aja whateverr .. Imorrn så har jag skolfotot ist, innan den orienteringen! För er som inte vet vad orientering är ska jag förklara, det är när man typ går runt i skogen och letar efter kontroller! Imorrn så har jag or .... Och den ska börja i min gård, haha tuur! Men det är alltid så, alla i min skola har orienteringen bakom min gård! För de är gunnilse där eller nåt! Iaf jag ska komma hem och vara här och så tar det bara 1 minut att gå till origenterings-tävlings platsen haha .. =) Aja .. Juste denna ori .. är en tävling, så de som kommer första, andra & tredje kommer få medalj! Förra året så kom jag fyra och jag fick ingen medalj haha otuur .. =) Men imorrn så kommer jag inte kunna blogga, bara på kvällen! Iaf idag så kommer jag INTE blogga, för att jag har ett prov imorgon bitti! Nämligen tyska, ooh kill me! Måste träna skitmkt idag, vi hörs imorgon på kvällen! Pussn <3

SISTA INLÄGGE FÖR IKVÄLL!

2009-10-04 @ 21:37:11

Nu så har jag plattat mitt hår & duschat! Ska sluta platta mitt hår efter dehär eftersom det är sjukt slitet, måste klippa! Har juh bara mitt hår plattat för fotograferingen .. =) Aja whateverr .. Det här blir nog det sista inlägget för ikväll ,ska sova snart! Vi hörs imorgon kl 8 eller nåt, godnatt <3


NYDUSCHAD

2009-10-04 @ 17:10:19
hej igen, haha! Har duschat i typ en och en halvtimme nu .. ?! Känner mig så fräscha som man kan bli! Nu så ska jag platta mitt hår, och fixa det jag ska ha på mig imorrn! Har väljt ut vad jag ska ha på mig på fotograferingen, eller inte direkt men jag har ett par outfits att välja mellan! Måste verkligen börja platta mitt hår nu annars så kommer det ta sjukt långt tid, har inte plattat mitt hår på 2 veckor nu! Skitbra! Det blir inte slitet då .. =) Men vi hörs imorrn innan jag drar till skolan, för jag har sjukt mkt att göra idag! Hörs imorrn!

DAGENS LÅT BLIR ..

2009-10-04 @ 12:50:25
En låt som jag inte hörs förrens nu, den är inte så bra som vissa! Men iaf det är en skitbra låt enligt mig .. =)
Låten är : Justin Bieber - ONE TIME!


GODMORNING!

2009-10-04 @ 10:38:01

Godmorgon, glömde säga i de förra inläggen! Igår gick jag en snabbis till stan och köpte hallowengrejer, haha jag vet lite tidigt ute eller när är hallowen hahaha .. ?! Iaf jag köpte en skitsnygg peruk, jättefin faktist! Den passa mig perfekt, haha omg! Aja whateverr .. En liten åsna sa nyss till mig att min blogg SÖÖÖÖÖG! Haha, aww .. =) Men nejdå hon skoja bba?! haha jävla skit ..

SKOJARBARA! Jag gick fan inte ända till stan bara för att köpa en blond peruk till mig, hahaha! Hatar hallowen, små skitungar som knackar på min dörr & säger '' BUS ELLER GODIS?''! Jag svarar alltid som vanligt till dom '' DÖ ELLER FÖRSVINN?'' HAHAHAHAHAHAHA! Dom blir alltid rädda för mig, dom flesta skitungarna i området där jag bor vet att dom inte ska/vill knacka på min dörr, för att jag är typ den '' elaka tanten''i min gård, hahaha jag är bara 14! Dom tror faktist att jag ska döda dom eller nåt, hahahah! Sen så vet dom aldrig att dom ska knacka på min dörr! Men då kommer vi till dom nya barnen i min gård, Och ja dom knackar på min dörr för dom har just flyttat in! Skitsynd haha .. =) Några gråter också, denna hallowen så ska jag nog vara snällare! Ska gå ut till gården och leka med barnen och ge dom godis .. HAHAHA HEEELLL NOOO! Jag är inte så elak som jag verkar era barn, hiihii .. Vi hörs senare haha ;)


MÅSTE GÖRAS IDAG!

2009-10-04 @ 10:28:12
Har ännu inte gjort saker som jag skulle gjort igår! Måste helt seriöst göra allt detta idag ;



 Duscha & platta håret

 HITTA KLÄDER FÖR FOTO .... !

KANELBULLSDAGEN

2009-10-04 @ 10:26:00

ska äta massor med bullar idag, muuums!


DIDDY

2009-10-03 @ 17:51:05

ska dra och kolla på'' i wanna work for diddy'', och sedan så ska jag kolla på taking the stage på MTV! Skitbra program/serie, love it! Men vi hörs ikväll ♥


JUSTNU

2009-10-03 @ 15:54:48
har fixat lite saker nu i bloggen, jag har lagt rätt inlägg till rätt kategorier osv ..!=) Men nu så ska jag dra och kolla på tv! Ska äta lite lasange också, skitgottt! vi hörs imorrn eller nåt, kanske ikv!

KLAR MED HALVA

2009-10-03 @ 15:40:49
Nu så har jag gjort halva av det jag skulle göra! Är klar med tvätten, men de tog ganska lång tid! Iaf jag har gjort min svenska läxa, äntligen klar med den skiten! Har kvar nu att träna på tyska provet som jag har på tisdag, oohh! Menmen .. Sen så måste jag duscha, platta håret & allt sånt! Men tror jag kanske gör det imorrn ist vet inte än .. =) Jag har inte väljt nåt än att ha på mig på fotograferingen, jag har en skitsnygg topp men vet inte vad jag ska ha på mig över den! För att den är armlös, och så har jag en annan topp men jag vet inte vad jag ska ha på mig över den haha .. ?=) Måste fan leta innan det blir måndag, men jag ska visa vad jag ska ha på mig på måndag! Lixom hela outfiten, har sovmorgon på morgonen! Men bara om jag orkar vakna tidigt, ööhhhh vad vakna tidigt .. ?! HELL NO! Jag ska ALDRIG vakna tidigt för att visa min outfit för er fula läsare, men om jag hinner kanskekanske! höööööööörs later <3

Saker som jag gjort/inte gjort, och vissa som jag måste göra idag eller imorrn!

 
Duscha

Platta håret & fixa mig osv ..

 Tvättat kläder!

  HITTA KLÄDER FÖR FOTOGRAFERINGEN!!!

 Träna på tyska provet!


JAG TVÄTTAR .. ?!

2009-10-03 @ 13:14:24

vaknade för länge sen, typ vid 9:30?! Aja iaf, jag har massor att göra idag! Ska dessutom tvätta idag, inte så svårt faktist! Måste göra mina läxor, duscha, hämta tvätten! ÅH! Whateverr .. Jag måste dra nu, ska gå och hämta kläderna jag köpte! Vi hörs om ett tag eftersom jag har massor att göra .


OMG FOTOGRAFERING PÅ MÅNDAG, OMGOMG!

2009-10-02 @ 19:19:21
Ja, jag har fotografering på måndag! Jag som trodde det var på onsdags, fuckit! Men iaf jag vet absolut inte vad jag ska ha på mig, får fan leta upp nåt fint skit som jag kan ha! Dessutom så har jag idrott på måndag sen efter det så har jag fotografering, fyfan alltså! Är dom sjuka i huvvet eller?! Tror dom verkligen att vi tjejer ska vara med på idrotten sen komma till fotograferingen svettiga, äckliga och håret är helt förstört! Nej jag tror inte det .. =) Ska inte vara med på idrotten, aldrig i hela mitt liv! När jag har bamba rast & bamba ( fast jag ska juh inte äta i bamba för det är äckligt mat, så då får jag mer rast yeah!) så ska jag dra hem fixa mig o allt, fixa håret osv .. Sen så ska jag dra till idrotten och bara kolla på, ska inte vara med! Sen så drar jag till fotograferingen, fotar mig osv! Ska faktiskt ta bilder för bloggen på min såkallad skolfotografering, fast det var jag som ansällde dessa människor för skolan för att dom ska fota oss! Tar bilder för bloggen's header oså .. Men designen stannar kvar! Men jag är inte säker att jag ska ta bilder, dom måste vara bra annars så gör jag inte det! Men nu så ska jag dra till min garderob och leta efter något fint att ha på mig! ÅÅH KILL ME! Hörs imorrn alla söta läsare ♥

NYSHOPPAT - INGEN BILD TYVVÄR ;>

2009-10-02 @ 19:11:40
Och nu till annat! Jag har shoppat lite dom här dagarna som gått, drog in till stan i onsdags! Jag köpte en tjock grå kofta, skitsnygg vafan! Och så köpte jag en svart lite hängig tröja som var tvär fin från cubus! Sen så köpte jag ett par jeansleggings, men dom är skitsköna inte som vanliga jeans! Men jag lämnade mina andra jeansleggings från ginatricot eftersom typ alla har dom?! Fan alltså .. =) Men dessutom så var dom fula, lämnade inte tillbaka dom bara för ett par fjortisar har dom jeansleggingsen, dom var skitfula! Jag som tyckte de var fina, fan vilken smak alltså! Tror jag har gått för nära en svenne och den har smittat mig med sin dåliga klädstil, Haha .. =) Som dagens outfit idag så hade jag på mig : Jeansleggings från bikbok, gråtjock kofta från bikbok, vitt långt linne från ginatricot! Både enkelt och skitsnyggt, hann tyvvär inte ta bild!


BACK ON TRACK

2009-10-02 @ 19:08:50

Känns som om de var 100 år sen jag blogga, men nu så är jag tillbaka ..!? Orkar inte vänta tills på måndag för då så kommer det bli typ dålig uppdatering elr nåt !=) Det vill n inte va?! That's what i thought bitchtes!

Dom senaste dagarna har bara varit skit, lixom helt seriöst! Haha eller nej faktist inte .. =) För ett par dagar sen så hade jag ett engelskaprov, på onsdags tror jag det var?! Men iaf min lärare rätta dom proven på 1 dag, vi fick tilbaka resultaten på torsdags alltså igår! Hon är skitsnabb på att rätta vilket är skitbra faktist .. =) Inte som andra häxlärare på min skola, det tar fan 100 år för dom kärringarna! Aja whateverr .. Jag är skitbra på engelska, får alltid vg eller mvg! Har aldrig fått g på engelska får alltid högre än de, skitbra juh. Jag tränade aldrig till provet, jag läste bara typ 2 texter .. ?! Och man skulle typ plugga på massor med glosor, texter osv .. Men jag gjorde aldrig det, visste ändå jag skulle få ett bra betyg! Men gissa vad jag fick?! Jag fick 81 p av 100, vilket är VG! Skitbra även ifall jag inte ens hade tränat, im the best suuckers! Dessa tider älskar jag skolan, då jag får skitbra betyg! Men är ändå bra på allt i skolan, lixom dah?! Är inte sån fjortis som ***.., bruden tror bara att hon kan sitta hemma osv .. Haha daah gumman .. =) När du blir stor så kan du fan inte fortsätta att blogga, du kmr bli gammal haha!=) Och när du ska få jobb så kmr det nämligen stå på ditt cv att du inte gick i skolan, så vem tror du kommer anställa dig då?! Jävla tönt, ta fan tag i ditt liv! Ditt liv är inte så underbart trots allt! Jag är skitsnygg ofc, men jag är också skitsmart! Love it! Allt i ett juh, jag har väl rätt?! Såklart, jag har alltid rätt! LOOOOOOVEEEEE ♥


OVIKTIGT ;>

2009-10-02 @ 15:54:34
hej igen, bloggpausen pågår ff men jag måste säga en sak! Bloggen var nedstängd i 2-3 dagar för att den ska flyttas tror jag .. ?! Iaf den var lösenordskyddad så det gick inte att besöka my lovely blogg! Men nu så är den tillbaka, känns skitkonstigt att inte ha bloggat på 3 dagar! Omg fkn goosh :O Bloggar kanske senare idag för jag har ändå inget att göra, så vi hörs kanske sen!?

RSS 2.0