~ HAHA, HAR LITE TID ÖVER FAKTIST!

2010-04-28 @ 19:40:18


Hur långt hår har du egentligen ? Är ditt hår krulligt eller rakt, äru nöjd med dt ?
SVAR:Jag har långt hår, eller ja typ! Men mitt hår har iaf växt snabbt under förra/detta året (09 & 10), men jag har inte typ lika långt som hmm .. Kenza, har litelite kortare än henne, och hon har tjockare hår, vilket jag vill också ha .. haha men det löjliga är att, jag har världens TJOCKASTE hår, alltså när jag har duschat och mitt hår är krulligt sen när det torkar så blir det värsta afro, sen när jag plattar så blir det värsta tunt ? ahaha, weird! men jaja, är iaf nöjd med mitt hår! =)

Vilket är din favoritplagg om bara du fick nämna en ??
SVAR: hmm .. jag vet inte faktist. Tror nog det blir det blir denna jackan, men jag har den i grå btw :
Supersnygg, love it!! Men de finns mnga andra plagg som jag gillar, men du sa en bara haha!


- PRROOOV IMON!

2010-04-28 @ 19:30:41

Så nu har det gått 2 dagar .. eller ? whatever, börjar iaf tröttna på blogg.se, vill tbx till devote.se nu haha!? Inget liv, men jaja skall blogga här på blogg.se lite längre. Men iaf, imorgon har jag prov, tror det kommer gå bra. Jag kan ju det mesta, men skall strax iväg och träna lite mer. Jag vet att det är tråkigt med inlägg utan bilder o sånt, men jag hinner inte idag, imon får ni bilder. Ska gå plugga lite nu, sen ska jag nog välja ut vad jag ska ta på mig imon, tror nog det blir den nya korta jackan från ginatricot( bild finns några inlägg under)!!! Och juste, imorgon har jag ju sovmorgon, så kanske bloggar innan jag sticker iväg med dagens outfit o sånt!


- JAG HAR INTE TIIIID, NONO.

2010-04-26 @ 17:08:06

JAG FUNDERAR PÅ ATT BYTA TILLBAKA TILL BUBBLEROOM, SKA TÄNKA MER PÅ DET, SKRIVER IMORGON OM JAG BYTER ELLER INTE.



Jag har tyvvär ett hav av plugg som måste bli färdiga till imorgon, så hinner inte blogga. Väntar på att mammsen kommer hem, she's bringing pizza, yummy in my tummy (: d ska bli gott, men juste, kollar också på kissie i förkväll, hon gör ett sådant kallat * fejk skratt*, så jävla fejk, men jaja iaf orkar inte bry mig.

KOMMER INTE BLOGGA DOM 2 NÄRMASTE DAGARNA!!!!


SHOPPINGEN

2010-04-25 @ 12:05:42
Var somsagt i stan i Fredags och Lördags, fick med mig hem en kort ''jacka''/kofta, snyygggaste. Och ett par skor. Det var massa rea i stan från ingenstans ? Men de fanns inte mycket fint, är iaf nöjd med mina köp, spec jackan!!



från ginatricot!
Jackan som jag har bloggat om förut, ville ha den så mkt då. Jag ville egentligen ha den i svart, men de fanns inte kvar så de fick bli grå ist. Den var på rea också, men bara en hundralapp mindre typ.Men nu helt plötsligt finns den inte kvar på ginatricot's hemsida, så fick bli denna gamla bilden.

129:- från Hennes & mauritz ( H&M)
Hehe .. har också bloggat om dessa förut. Köpte dem direkt, orkade inte leta efter ngt annat, var så trött!

VAD HAR JAG GJORT DEM SENASTE DAGARNA ? ^^

2010-04-25 @ 11:58:59

TORSDAG: Jag har världens dåligaste minne, men det var skolan som vanligt, och ja, inget mer!

FREDAG: Ingen skola för mig, ledigt ;d Var på resturang med vänner, skitkul! Sen blev det stan med syrran och kusinen, fick med mig hem en skitsnygg kort jacka, eller inte direkt en jacka, men något åt det hållet. Kan visa bild i nästa inlägg.Och resten av tiden spenderades på datan och tv med kusinen !!

LÖRDAG: Stan igen med kusinen, haha freaky! Gick dit för och köpa skor, och kusinen skulle också köpa grejjer, fick såklart med mig hem ett par skor som jag visat innan här i bloggen, och lite andra småsaker! Och igår åkte kusinerna tbx till London, efter nästan 4 veckor i sverige!

IDAG:
PLUGGGAAA!!!

~ VÄRLDENS SÄMSTA DRICKA ..

2010-04-25 @ 11:47:52

( Jag vet, världens sämsta bilder, bilderna är tagna med webbcamen, och de fanns inget bra ljus så no wonder why dem blev så   .. ) Smakade på denna drickan igår, som liknar cola helt och hållet .. Men vet ni vad ?? Den smakar skit, den smakar som medicin, fan vad äcklig ;o köp inte, varnar er! Haha .. och fråga mig inte varför drickan är halvfull, jag var töörstig, den ligger här brevid mig just nu, men ska inte dricka!!

- BACK TO .. THE BLOG!!:)

2010-04-25 @ 11:43:43
Gillar bilden, niice!

Hejsan, länge sedan va ? Har inte haft tid att blogga, eller jo kanske lite .. men jag hade glömt bort bloggen helt förrens en person påminde mig om att jag har en blogg .. hahaha!:) Men skall börja uppdatera mycket bättre nu, men idag så blir det massor med plugg, jag har prov imorgon, och gissa om jag har tränat ? Nej ;O så ska börja göra det snart, ända tills kl 20.00!!

- YOU DONT KNOW THIS .. SSCH!

2010-04-20 @ 19:51:51

Visste ni att jag äälskaaar fanta .. ?! Lovelovelove fanta ♥ Bästa som finns, och jag gillar inte cola speciellt mke, förut så älskade jag 7-up, men nu är d fanta som gäller! Mums, haha :)
( bild kommer senare i detta inlägget )


SVAR

2010-04-19 @ 16:00:13

Du bloggar nästan aldriii , skriv nästa gång att du inte skall blogga!! varför bloggar du nt ??

SVAR: Hejsan! Jag har verkligen inte hunnit blogga, jag orkar inte ens logga in på blogg.se drf har jag inte skrivit ngt inlägg. Men iallafall, jag har ett prov om 2 dagar, jag måste plugga!!! Se detta som ett inlägg, kommer inte blogga idag & imorgon, men på onsdag är jag tillbaka igen. Men fortsätter de såhär så skall jag sluta blogga helt, är väldigt seriöst med det!

- INTE BLOGGAT PÅ 2 DAGAR ..

2010-04-17 @ 17:32:47

Hejsan bloggen, och läsarna självklart ..
Har inte bloggat på 2 dagar nu, eller är det 3 ? whatever, har glömt bort bloggen totalt! Har pluggat hela denna veckan typ, så har inte haft tid. Varför kan man inte göra tidställda inlägg ? ;s Iallafall ska strax gå och plugga mer för jag kan ingenting om det ämnet jag har prov på! Ville bara skriva att jag lever, bloggar kanske lite senare, annars blir det imon! Kram (a)


- STAN SNART

2010-04-14 @ 17:39:47

Måste verkligen till stan snart, d var länge sedan faktist. Är i stort behov utav nya skor, mina håller på å gå sönder. Men tror jag åker till stan nästa vecka, har kollat runt lite på hm.se och ska kanske köpa med mig hem detta : HAHA! bara basgrejjer typ, bild nr 2 är vanliga leggings bara så ni vet =)





- ONSDAG

2010-04-14 @ 14:58:10
Hejsan (a) Hade inte tid att blogga igår, och kommer inte faktist blogga mycket heller denna veckan. Har ett prov om exakt en vecka, och jag skall läsa mer än 25 sidor, och svara på sammanlagt 100 frågor, sjukt ? Ja, jag vet. Min lärare är sjuk i huvvet,  seriöst förra gången var de typ 15 sidor o 75 frågor, och han tog endast med 15 st!! Jävla idiot! Asså jag kommer svimma, kmr fan inte kunna plugga så mkt. Kommer bli galen!! Jaja, nu vet ni att jag inte kommer blogga så mycket! Nu ska jag gå & göra engelska läxan! BYE

SVAR

2010-04-14 @ 14:52:34

Varför har du it bloggat ??


SVAR: Heej du! Jag har inte haft tid faktist, har andra saker å göra ;D

~ HOOMEE

2010-04-12 @ 15:37:53

( Bild från : Lookbook )
Hejsan!! Kom hem för en halvtimme sedan, köpte med mig hem lite godis. Är besatt, måste sluta äta sånt ;) Iallafall ska gå göra te nu, den vanliga smaken som jag använder är slut :( Orkar inte gå köpa, så d blir en honung smak lr ngt sånt, hoppas den är goo! Nu ska jag gå käka något, kom precis hem så har inte ätit något. Sen blir det att plugga till ett prov imorgon! KRAM!!! (A)

- I WANT THEM!

2010-04-12 @ 15:20:05

Är inte dessa två snygga, prövade den med guldiga dragkedjor häromdan och den var så snygg på! Fast jag gillar den med silvriga dragkedjor lite mer, men ändå båda är supersnygga! Någon som håller med mig ? Passar perfekt och är så snygg! Och dom där dragkedjorna vid armarna, åh ge mig! I want, I want ..

( Collaget är gjort utav mig, fråga först om ni tar )


KOLLA HUR SNYGG DEN BLÅA JEANSJACKAN ÄR!

2010-04-12 @ 15:16:54


TEEEEEEEEE

2010-04-11 @ 19:22:37

Loggade precis in och skulle klicka på '' nytt inlägg'' men sen råkade jag klicka på ta bort bloggen, men iaf var skitnära på att radera bloggen! Iallafall sitter här vid datorn med mitt te, älskar te! Det är så gott, lipton forever. Bra för hälsan också eller ? De borde det vara, men nu måste jag dra, ska kolla på gossipgirl.

BÄSTA SMAKEN!


- BILDER & MASSA SÅNT KOMMER INOM KORT!

2010-04-11 @ 16:53:13

SKÖN BILD!


Hello, alltså varför kan man inte göra tidställda inlägg här på blogg.se ?! Om man inte har tid å blogga, så kan man göra tidställda inlägg, skaffa de blogg.se! Bilder kommer snart, de skall bli bilder i varje inlägg nu, ska sätta in bilder på detta inlägget, å den under lite senare. Har inte tid nu faktist ;) Och kommer blogga mycket mer nu, bra va ? Nu måste jag sticka iväg från datorn, och börja plugga till ett prov som jag har i början av veckan. Sen blir det att fixa kläder som jag ska ha på mig imon, bättre å göra d nu än att stressa imon! Seya later ♥

Btw .. kommentera och skriv vad ni tycker om bloggdesignen ? =)


NY DESIGN

2010-04-11 @ 16:47:58

Hej å hå, nu är jag tillbaka med bloggen & allt. Designen är fixad och den är supersnygg, älskar färgerna! Tog bort ca 10-15 inlägg för dom var riktigit onödiga, för er som inte vet så har jag en annan gammal blogg som jag hade efter denna. Så har inte bloggat här sens september lr något sånt iaf. Ska fixa lite i bloggen, sen skriver jag här igen! Kram (A)
[ Designen är gjord av Evelina, www.silverninas.blogg.se ]


RSS 2.0